שחקני מעלות חוגגים נצחון חמישי ברציפות
מאת: מיכאל וייסרמן צילום:שלומי גבאי | 25.11.11 | 16:32
גבי שמחון מנהל הקבוצה המסור של מעלות חגג יום הולדת 53 שחקני הקבוצה העניקו לו מתנה בדמות נצחון חמישי ברציפות. הפועל חדרה עוד הוליכה 2:1 חמש דקות לסיום אולם יכולת חלשה של הגנת הקבוצה סידרה לאלחדד וחניכיו תבוסה משפילה נוספת 4:2 בסיום.
עד כמה הכדורגל נזיל חש על בשרו העונה ניסים אדרי מאמן מעלות. אשתקד לאחר תקופה קצרה באחי עכו מצא אדרי את רכבו ללא גלגלים לאחר אחד מהאימונים ומיהר לעזוב. העונה אדרי נהנה מכדורגל ובמעלות נהנים ומרוצים מעבודתו של המאמן המשקיען עד כדי כך מרוצים שאפילו תחילת עונה מגומגמת וקשיי הסתגלות לליגה א לאחר עונת העליה אשתקד גם הם לא גרמו לערעור במעמדו של אדרי אצל ההנהלה המצויינת של מעלות. בחודשיים האחרונים מעלות פורחת. הקבוצה רשמה בחדרה ניצחון חמישי ברציפות במשחקי הליגה ותוסיפו נצחון בגביע ותקבלו ניצחון שישי ברציפות ויכולת מצויינת של הקבוצה. למשחק מול הפועל חדרה עלתה מעלות במוטיבציה משודרגת,.ביום המשחק חגג מנהל הקבוצה גבי שמחון יום הולדת 53 ועוד לפני שעלו לכר הדשא נשבעו המאמן אדרי וחניכיו לעשות הכל בכדי להעניק מתנה משמחת למנהל המסור שסיים את המשחק ללא מיתרים בגרון. הבלם אסף בראון,ליאור דה כלבו ואילן טל בלטו והוכיחו מנהיגות ויעילות גם בדקות הלחץ ובמיוחד ב 5 הדקות האחרונות כשמעלות עוד היתה בפיגור של 2:1. מכאן גם היתה דרך קצרה למהפך מושלם ואיכותי ולנצחון חוץ מרשים של 4:2 בסיום.
אילן טל כובש את השיויון 1:1

... ורץ לחגוג עם החברים
מנגד הפועל חדרה זקוקה לחריש עמוק ולבדק בית דחוף הקבוצה נראיית רע ובתוך שבוע ספגה 7 שערים - 3 שערים בתבוסה בשבוע שעבר בדרבי לגבעת אולגה ורביעיה מול מעלות בבית. אם בהפועל חדרה לא התעוררו ולא יבינו שבראש ובראשונה חוליית ההגנה זקוקה לחיזוק דחוף בדמותו של בלם מנוסה הקבוצה עלולה למצוא את עצמה עד לסיום העונה במאבק נגד הירידה. עם חומר השחקנים הצעיר חסר הנסיון והיצירתיות קברניטיה חייבים להתחיל לחשוש ולדאוג.
קארטה קיד. ליאור דה כלבו (מימין)ורוזנבאום מחדרה(צילום:שלומי גבאי)


אילן טל נוגח מעל אביתר אסרף(צילום:שלומי גבאי)

הורחק בטעות זיהוי של השופט.אביתר אסרף(צילום:שלומי גבאי)

שחקני מעלות חוגגים את השיוויון עם הכובש פאדי זהידה(צילום:שלומי גבאי)

אקרמי כיאל חוגג את המהפך של מעלות.(צילום:שלומי גבאי)
מהלך המשחק:
דקה 10 ברק קודיש לאחר מסירת עומק מצוינת של רן כוגן קבע 1:0 לחדרה
דקה 16 נגיחה נהדרת של אילן טל לאחר כדור רוחב של חיים בן דוד 1:1
דקה 18 יעקב סלומון ואמיר טמניו מוחלפים לאחר שנפצעו והוחלפו על ידי אסף אביתר ולומניץ
דקה 53 קובי בדש הרעיד את קורת שערו של נדב לוי שוער האורחים.
דקה 63 השופט הרחיק את עומרי אזולאי לאחר כניסה ברוטאלית
דקה 73 מומו ניסטל שהחליף את כפיר צוקול ירה כדור חזק ומדוייק מ 20 מטר לבין החיבורים של נדב לוי לאחר שקובי בדש הסיט לעברו כדור עונשין 2:1 לחדרה
דקה 80 אסף אביתר מחדרה מורחק בטענה של פגיעה ללא כדור.
דקה 85 פאדי זהידה בנגיחה מדוייקת בין החיבורים קובע 2:2
דקה 89 אקרמי כיאל כבש לאחר מסירת רוחב 3:2 מעלות
דקה 93 אליאור סיידר עובר את נמרוד כהן שוער חדרה וקובע את תוצאת המשחק 4:2 למעלות.
מאושרים בסיום:גבי שמחון (במרכז)חגג יום הולדת 53. עם ניסים אדרי (מימין)ויו"ר מעלות(צילום:שלומי גבאי)
מאמן מעלות ניסים אדרי בתגובה: "אני מוריד את הכובע בפני השחקנים.עבור רגעים כאלה כייף להיות מאמן כדורגל. כבשנו שלושה שערים בחמש דקות. אני מאוד מרוצה בעיקר בקטע המנטאלי לאחר שלא נשברנו וניצחנו את המשחק. אנחנו במומנטום מצויין ומקווים להמשיך כך".
תמונות נוספות לחץ כאן
תגובות
+ הוסף תגובה