בדיחת הכפר

איברהים סרסור ושחקני ניבראס (צילום: לירן דורף) איברהים סרסור ושחקני ניבראס (צילום: לירן דורף)
מנפלאות ליגה ג': ניבראס כפר קאסם נותרה (בכוונה) בשישה שחקנים בשישי נגד מורשה ובפיגור 12:0 ולשופט לא הייתה ברירה אלא להפסיק את המשחק. המפסיד הגדול עשוי להיות פליקס חלפון שכבש רביעייה אם התוצאה לא תחשב.

כמעט מדי שבוע מגיע סיפור הזוי חדש מליגה ג' על שלל מחוזותיה. הספק התורן היה בשישי האחרון מחוז השרון שעלה לכותרות כשמורשה רמת השרון אירחה את ניבראס כפר קאסם שלא ברור מדוע היא מופיעה כלל למשחקיה ולא מתפרקת.
כבר לפני שריקת הפתיחה הבינה מורשה שהיא באה לטיול קליל, גם מכיוון שהיריבה מדורגת לפני אחרונה בטבלה עם 2 נקודות בלבד ובעיקר בגלל שהיא הגיעה מראש עם עשרה שחקנים בלבד כשג'ודאת סרסור, חלוץ בדרך כלל, פתח בעמדת השוער...
כבר בדקות הפתיחה היה ברור שתהיה כאן תבוסה כששלומי קצר פתח את מסכת השערים בדקה ה-11 ומשם מורשה כבר לא עצרה.
במחצית במצב של 0:8 החליטה כפר קאסם לעזוב את תחומי המגרש ולנסוע הביתה. אנשי מורשה שהבחינו בעניין ניסו לשכנעם להישאר עד הסיום ואף הציעו להוריד את קצב מסכת ההבקעות. את מרבית אנשי ניבראס זה שכנע למעט שני שחקנים שהחליטו בכל זאת לעזוב.
הקבוצה התייצבה למחצית השנייה עם שמונה שחקנים בלבד. חלפו מספר דקות וגם השוער המאולתר סרסור "החליט" להיפצע ועזב. נותרו שבעה והספירה נמשכה...
מכאן החליטו בניבראס להתמסר פסים קצרים באזור רחבת ה-16 שלהם ועשו כך במשך מספר דקות עד שלפתע החליט שחקן נוסף של הקבוצה להתפתל על הדשא ולומר לשופט שהוא אינו יכול להמשיך לכן לא הייתה לאחרון ברירה והוא הפסיק את המשחק מכיוון שתקנונית לא ניתן לשחק עם שישה שחקנים.
למרות שלעגו בעצם לעצמם ולתרבות הספורט, שחקני ניבראס הנותרים החלו לצחקק ביניהם בירידה מהמגרש כשהם מנסים להתגרות בשחקני מורשה שנותרו המומים על כר הדשא.
בדיעבד הסתבר שמספר משחקני כפר קאסם עשו מעין שביתה איטלקית למאמנם איברהים סרסור שאף שטף איתם בהפסקה בצעקות וקללות.
שחקן מורשה אמר ל"דאבל פס" בסיום:"בושה וחרפה מה שקרה שם. לא זכור לי מאז שאני במגרשי הכדורגל דבר כזה. בשביל מה היא בכלל התייצבה למשחק. לא עדיף היה לא להגיע מראש ולחסוך את הביזיון הזה?. ממש מוציא את החשק מהכדורגל".


עשוי להיות המפסיד הגדול. פליקס חלפון (צילום: לירו דורף)

מורשה תזכה בוודאי בבית הדין לניצחון. אם התוצאה תוכר אזי יגדיל חלפון שכבש רביעייה את הפער בראש טבלת מלך שערי המחוז. אם לא, הוא יהיה המפסיד הגדול.
אין ספק שמשהו בחוקת התקנון חייב להשתנות על מנת שקבוצה כמו ניבראס תקבל עונש ראוי על התנהגות בזויה ליריבתה ובעיקר לתרבות הכדורגל.

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חכמים עלחלשים
(רעננה: 14:46 08-11-2011)
מורשה חכמים על חלשים,עם מי הם נפגשו עד היום?הליגה האמיתית שלהם זה ביתר פ"ת גלגוליה אורנית אריאל .כפר קאסם......נו באמת בושה שיש קבוצה כזאת,מה גם שהרבה שחקנים הקבוצות שונות מחכות להם בפינה!
2
תחזור הביתה מאיר
(יפו: 14:59 08-11-2011)
מאיר תחזור הביתה כולם יודעים שנווה גולן זה הבית שלך מאז שאתה לא בנווה הקבוצה מתפרקת אין כיף לאימונים ושחקנים בלי נשמה משחקים תחזור מאיר אתה ופליקס איזה כיף היה שנה שעברה איזה אימונים איזה כיף היה עם פליקס כל השחקנים אוהבים אותכם תחזרו הביתה..
3
רעננה יחלשים
(חחח: 15:06 08-11-2011)
נגד מי אריאל באריאל לא קבוצה טייבה גם ליגה גם גביע לא קבוצה רעננה בבית לא קבוצה נכון לא קבוצה ביתר פ"ת גול דקה 85 שיויון שאנחנו אחרי 120 דקות נו מה עוד יסמרטוט
4
רעננה זבל
(אוהד מורשה: 23:29 08-11-2011)
מי אלה רעננה קיבלו ממורשה 4 בהליכה והיינו עם חצי הרכב. וכל מי שיחכה בפינה יקבל מאיתנו בראש, או מורשה אולה!!!
5
יאלה מורשה
(מורשניק בדם: 23:34 08-11-2011)
מורשה קורעת תליגה השנה כל משחק בית 500 אוהדים ליגה ב אנחנו בדרך אליך נשמה!
6
אחד כנס
(אוהד מורשה: 23:38 08-11-2011)
אני במקומך הייתי מיתבייש לרשום רעננה יא זבל,דקה 20 נגדכם היה כבר ארבע אפס משחק הבא דקה 20 יהיה שמונה אפס יא זין
7
תגובה ל3
(רעננה: 07:31 09-11-2011)
אני מקוה שהכתבה והתגובות ישארו באתר.כדי שניבדוק בחודשים הקרובים אם צדקתי.מורשה לא עולים ליגה!יסיימו מקום 2-4 לא יותר.הפסד ראשון ניראה איך תתמודדו.
8
תגובה ל3
(רעננה: 07:35 09-11-2011)
איך בודקים הצלחה של קבוצה את יכולתה?בודקים בטבלה מה עשיתם עם 4-5 הקבוצות שבצמרת,אם ניצחתם את כולם אז אתם טובים אבל מה לעשות טרם שיחקתם עם 4 מהקבוצות שמתחתכם,בנתיים לקחתם נקודה מביתר פ"ת סליחה שדדתם
9
רעננה זבל קבוצה
(אוהד מורשה: 22:04 09-11-2011)
רעננה אין לכם זכות קיום לא אוהדים ולא שחקנים תלכו כפרה על מורשה כל משחק בית 500 אוהדים סיבוב הבא תקבלו גם חמש חתיכות וגם מכות מהמורשניקים יא אשכנזים מסריחים
10
החמור מרעננה
(מורשניק בדם: 21:55 09-11-2011)
כמה אתה חמור מורשה ניצחה את טייבה וביתר פ׳ת הישוותה בדקה ה82 נגדנו,הפועל ג׳לג׳וליה עוד לא פגשה לא את פ׳ת ולא את טייבה תתחילו להפנים ברעננה מה שאתם מנסים לעשות כבר 7 שנים מורשה תעשה בשנה הראשונה שהיא קמה!
11
תגובה ל9 ו10
(רעננה: 11:48 10-11-2011)
באמת אתם משהו שום דבר לא השתנה במורשה אותו סיגנון אלים ונבולי פה בזה אתם אלופים.כמו שאומרים זבל נישאר זבל,לא יעזור למרות הכל לא תעלו!
12
נחכה
(רעננה: 15:03 10-11-2011)
הגיבורים ממורשה,אתם שוכחים שאתם באים בסיבוב הבא לרעננה,למאמן שלכם יש הרבה "אוהבים"בלשון המעטה שרוצים להוכיח לו שהם שווים משהו למרות שהוא כינה אותם מוכרי חומוס...אז נחכה
13
למורשניק בדם
(רמת השרון: 15:06 10-11-2011)
אל תבייש את רמת השרון זה תת רמה הדיבורים האלה.חוץ מזה שמאיר יצחקי יבין שהוא מגדל גולם בחצר שלו הוא ידאג לסגור את הקבוצה שלא יהיה לו מתחרה בעיר,זה מה שחסר לנו
14
מי זה יצחקי בכלל
(מורשניק בדם: 01:45 11-11-2011)
מי זה מאיר יצחקי בכלל אתה חושב שהחברה שלנו מהפועל מורשה סופרים אותו בכלל,הוא לא יכול לבוא לכיוון חדרי ההלבשה שלנו אתה מדבר איתנו על לסגור תקבוצה הצחקת אותנו

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?