שלושת הכובשים: מלול (מימין), דראושה וכלטוב.
מאת: מוחמד חאדר אניס | 05.11.11 | 09:54
שבוע לאחר ה-0:0 המאכזב בחוץ מול א.א.גאנם, השיגה ביום שישי מגדל העמק ניצחון חשוב על אחת מיריבותיה לצמרת, הפועל איכסל, ושמרה על פער ארבע הנקודות מהדולקת אחריה, בית שאן, לקראת המשחק ביניהן.
העצירה בשבוע שעבר מול א.א. גאנם/נין לא הטרידה במיוחד את אנשי מגדל העמק. בכתבת אמצע השבוע אמרו שם כי ידעו מראש שאי אפשר לנצח 30 משחקים. המשימה הייתה היריבה הקשה באמת, הפועל איכסל שכבר ניצחה אותם בגביע.
200 צופים הגיעו כדי לראות את הפועל מגדל העמק שחולמת על עלייה לבין אותה איכסל, במשחק, שבניגוד למשחק הגביע ביניהן, התנהל בשליטה מוחלטת של המארחים החל מהדקה הראשונה.
פרט פיקנטי נוסף היה שמבחינת עבד אלסלאם דראושה, שחקנה של מגדל העמק, המשחק היה מעין דרבי פרטי. דראושה הוא תושב איכסל ויוצא הקבוצה המקומית, שם משחקים שני אחיו, מוראד ואחמד.
כבר במחצית הראשונה כבשה המארחת את כל שלושת השערים. במחצית השנייה השחקנים של רפי בוסקילה הורידו הילוך והמשיכו ליזום, אך העדיפו להניע את הכדור בעיקר באזור מרכז המגרש ולא לגמור עם תוצאה גבוהה יותר, כדי לא להשפיל את היריבה.
הבליץ התחיל כבר בדקה הרביעית. דראושה מסר כדור לאסף מלול שמ-20 מטרים בעט לתוך הרשת, 0:1 מגדל.
11 דקות חלפו וזה כבר השני. אופק מלול שלח כדור עומק לעבודי דראושה שעבר את אסעד אסעד,שוער איכסל, וגלגל פנימה, 0:2 מגדל.
דראושה מדלג מעל אסעד. (צילום: מוחמד חאדר אניס).
ודוחק פנימה. (צילום: מוחמד חאדר אניס).
... ורץ לחגוג עם החברים.(צילום:חאדר אניס)
בדקה ה-30 המארחים חתמו את התוצאה. דראושה מסר כדור למוטי כלטוב, שאף הוא עבר את השוער ובעט פנימה, 0:3 מגדל.
כלטוב עוקף את אסעד ובועט. (צילום: מוחמד חאדר אניס).
והכדור חודר פנימה. (צילום: מוחמד חאדר אניס).
עד לסיום מגדל העבירה בעיקר את הזמן כשהיריבה מצידה מנסה להחזיר מעט מכבודה עם שער מצמק אך ללא הצלחה יתרה.
כעת יש לה עכשיו שבועיים זמן להתכונן למשחק הליגה הבא והכל כך חשוב מבחינתה – בחוץ מול בית שאן שנראתה דורסנית מתמיד ב-0:9 הגדול על עין מאהל.
צוות מנצח. רפי בוסקילה ועוזר המאמן הנרי איפרגן (צילום:חאדר אניס)
תגובות
+ הוסף תגובה