"מבחינתי אין הבדל בין יהודים לערבים".

כך אומר חלוץ הפועל באקה אל גרבייה, אהוד כהן שהוא למעשה השחקן היהודי היחיד בקבוצה. לאחר עונה לא קלה בפרדס חנה/כרכור עבר בקיץ לטייבה ובשבועיים האחרונים פרע שטרות ראשונים עם שערים בניצחונות 0:2 על אחי איכסל ו-1:2 על כפר קרע.

כבר שנים נחשב החלוץ, אהוד כהן לכישרון. עם עבר במחלקות הנוער של מכבי חיפה ומכבי נתניה ציפו לו רבים עתיד מזהיר. משום מה הוא לא מצליח לפרוץ קדימה. לאחר עונה קשה בפרדס חנה/כרכור החליט כהן לעבור להפועל באקה שעלתה מאותו המחוז. לקח לו 5 מחזורים להבין סופית שעשה את הדבר הנכון.
בראיון ל"דאבל פס" מודה כהן כי גם הוא רוצה להגיע גבוה יותר אבל בינתיים הוא נהנה מאוד בבאקה. כזכור, פתחה הקבוצה את העונה לא טוב עם שלושה הפסדים רצופים אך בשני המשחקים האחרונים פעמים ניצחה עש כהן כבש שער בכל אחד מהניצחונות.
איך אתה מגדיר את פתיחת העונה שלכם ?
"ברור שלא טובה. התחזקנו לאחרונה, עבדנו קשה באימונים ולכן גם ניצחנו. יש לנו קבוצה מאוד צעירה ומוכשרת וגם אני חזרתי לעצמי ומתחיל להציג את היכולות האמיתיות שלי".

בפעולה מול כפר קרע. אהוד כהן

מה המטרות של הקבוצה העונה ?
"חד משמעית לשרוד בליגה, ולבנות קבוצה טובה לשנים הבאות. אנחנו לא רוצים לחפש הרפתקאות".
אתה השחקן היהודי היחיד בקבוצה. איך ההרגשה?
"טובה מאוד. מקבלים אותי מצוין ואני זוכה לתמיכה אדירה. יש לנו קהל מדהים שדוחף כל המשחק. מבחינתי אין הבדל בין ערבים ליהודים וכל עוד אני נהנה הכל בסדר".
אתה קצת מאוכזב מהעונה שעברה בפרדס חנה ?
"לצערי עשינו פאשלות בישורת האחרונה. דברים לא הלכו כפי שתכננו ובנוסף קרו כל מיני דברים שלא קשורים לכדורגל".
אמרו שהיתה מחנאות בקבוצה, זה נכון ?
"היתה סוג של מחנאות ולקראת הסוף כבר לא היה חשק לשחק כדורגל. בגלל זה הפסדנו נקודות חשובות. אני לא מסתכל לאחורה, אלא רק קדימה ומאחל לפרדס חנה הרבה בהצלחה".
לא הגיע הזמן שנראה אותך בליגה גבוהה יותר ?
"אני עובד כרגע במקום מסודר שמשתלב לי עם הכדורגל. ברור שאני רוצה להיות בליגה גבוהה יותר אבל כרגע אין הצעה מסודרת והראש שלי בבאקה. המטרה שלי היא להוביל אותה להישגים ומקווה לכבוש העונה לא פחות מ-12 שערים".

יודע לכבוש שערים. כהן

מה החלום הבא שלך בכדורגל ?
"כמו כולם חולם להגיע כמה שיותר גבוה ואמונה תמיד יש. אני חושב שגם יכולות אבל הכול כרגע בגדר חלום".





תגובות

+ הוסף תגובה
1
למספר 1..
(חבר: 12:40 27-10-2011)
אחי אנשים כמו לא צריכים להגיב פה ..פה אנחנו מתעסקים בכדורגל ככה שבאמת אין הבדל בין ערבים ליהודיים וין מקום להתעסק בזה אפילו..בקיצר אהוד אח יקר שיהיה לך המון הצלחה
2
תתעורר אתה כהן!!!!
(המשגיח: 12:31 27-10-2011)
אני מקווה שאמרת שאין הבדל בין יהודים לערבים כי אתה מפחד להסתבך. אל תשכח שאתה כהן וה' ירחם עליך אם אתה באמת חושב שאין הבדל.
3
תראו כמה שנים השחקנים הולכים איתו
4
האם תהיה לך פעם כתבה חיובית ב-100%
(אחד שמכיר את מיכאל טוב: 15:30 27-10-2011)
הכתבה שלך לא רעה.אבל תגיד בשביל מה השאלה הטיפשית,והמכוונת שלך בדבר מחנאות בשנה שעברה במ.ס. פרדס חנה?מר וייסרמן אני רוצה לשאול אותך איך בדיוק אהוד כהן עשה התקדמות יפה שנה שעברה בפרדס חנה אם הייתה מחנאות בקבוצה?הגיע הזמן שתפסיק לשים דגש על רכילות זולה.
5
כל הכבוד אהוד
(חבר: 15:33 27-10-2011)
אהוד כל הכבוד לך על העבודה שלך בבאקה.אבל אל תשכח מאיפה התחלת...בשנה שעברה מ.ס פרדס-חנה
6
מתי תלמד לעשות כתבות הוגנות
(מיכאל אתה סתם שערוריה: 15:41 27-10-2011)
אתה "עיתונאי" אם אפשר לקרוא לך כך שמחפש רק את הצד האפל ולא המואר ורואים זאת בכל הכתבות שאתה עושה ולא משנה באיזה כלי תקשורת.דאבל פס חבל שהוא יקלקל לכם את התדמית.
7
אהוד אני מאחל הצלחה לך ולבאקה אבל עשית טעות גדולה שסיפרתה את החלום העתידי שלך ל"עיתונאי" מיכאל כי הוא יהרוס לך אותו במוקדם או במאוחר.
8
כשמנצחים הכל טוב ושמפסידים ...
9
ביזבוז
(?: 18:09 27-10-2011)
10
ביזבוז
(?: 18:10 27-10-2011)
אחח איזה ביזבוז אתה יכלת להיות אחד הגדולים בארץ אם לא אהה
11
לאדון הרצל החלש
(גובאני רוסו: 19:41 27-10-2011)
אם הרצל שושן לא רשם פה חצי מהתגובות אני תולה את הנעליים אתה מחפש רק את הצדדים הרעים
12
מספר 1 וימותו הקנאים...5 על אהוד
13
תותח עללללללללל
(B: 20:46 27-10-2011)
אהוד אתה תותח אוהבים אותך
14
כפרה על השחקן הזה
(ב: 08:54 28-10-2011)
תמשיך להצליח כי אתה אלוףףףףףףףף
15
כנסווו...כווווווווולם
(אוהדי הפועל באקה: 09:00 28-10-2011)
שאף אחד לא ידבר על אוהד ויעשה לו בעיות כי כול אוהדי הפועל באקה בגב שלוו כי כולם מעודדים אותו ואוהבים אותו..מקווה שתהיה לנו עונה מקסימה .....ושימותו הקנאים ויסבלו !!...
16
הרצל שושן מאמן גדול!!!
(אחד שכבר לא משחק: 09:52 28-10-2011)
בלי הרצל,אהוד לא היה מגיע לבקה!!! הרצל מאמן גדול ותמיד היה כיף לשחק אצלו,מי שיצר את המחנאות,זה היו"ר שאין לו מושג אדון מאיר מרדכי!!! מ.ס פרדה חנה=מועדון מגעיל חכו ותראו!!!
17
כעג
(יוסי חן קפטן הפועל רמלה: 09:57 28-10-2011)
זה נכון בספורט זה לא משנה ערבים או יהודים בסוף כולנו שחקנים על המגרש...
18
זאת התגובה שלי כדאי לקרוא
(הרצל שושן: 17:04 28-10-2011)
אני מאחל לבאקה הצלחה שישארו בליגה ב' למרות כל מה שקרה שנה שעברה כי בסה"כ יש להם שחקנים טובים שאני מכיר כמעט את כולם.אני מאחל למ.ס. פרדס חנה שיעלו לליגה ב'.ואני באמת מאחל לעיתונאי מיכאל וייסרמן כתבות מוצלחות יותר.ולאהוד חביבי שתהיה לך עונה גדולה בבאקה
19
אהוד כהן מספר 1
(אלון: 19:07 28-10-2011)
אין עליך ומאחלים לך בהצלחה ושתמשיך בדרכך אוהבים אותך
20
בעל הביתהחדש
(יאללה הפועל: 21:55 28-10-2011)
ימותו הקנאים אהוד הוא הבעל הבית החדש לשנים הבאות של באקה יאללה הפועל
21
אמה יהודי
(אדום בנשמה : 12:23 04-11-2011)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?