מאת: לירן דורף | 26.10.11 | 14:18
הפועל אזור כבר הצהירה שהיא הולכת חזק בכל המסגרות אך אם תסמונת המחצית השנייה תימשך לא יהיה לה קל. כמו נגד גדנ"ע, אזור שלטה לחלוטין בגמר גביע המחוז נגד כפר קאסם במחצית הראשונה ובשנייה נעצרה. פנדל מאוחר של אסף בן גוזי מנע מתח מיותר בסיום 1:3 לאזור שתארח בשלב הבא את מודיעין.
בתקופה האחרונה הפועל אזור היא קבוצה של מחצית אחת. בגדנ"ע היא שילמה את מחיר ההחמצות במחצית הראשונה כשספגה הפסד צורב. אתמול (שלישי) בגמר הגביע נגד כפר קאסם הסיפור חזר על עצמו. שחקניו של שי מאור שלטו לחלוטין במחצית הראשונה ואף כבשו צמד אך בשנייה נעלמו מן המגרש, ספגו שער מצמק ולא היו רחוקים גם משוויון. פנדל מפוקפק בתוספת הזמן הציל אותם ממתח מיותר בדרך לתואר ראשון העונה.
את המשחק פתחה אזור בסערה. הרבע השעה הראשונה הייתה בליץ אחד גדול על שערו של עבד בדיר. כבר בדקה החמישית הפציץ תומר עייני את המשקוף. בחמש הדקות הבאות היו אלה האחים ביטון, שימי ודודו שהחטיאו נגיחות נוחות. בדקה ה-13 הגיע השער. טל זלוצובר ואלירן מגול החליפו דאבל פס, הכדור הגיע למגול שעמד בזווית חדה מחוץ לרחבה וזה בבעיטה שטוחה לפינה הנגדית הכניע את בדיר, 0:1 לאזור.
פתיחה רצחנית של אזור. שימי ביטון מטווח את השער (צילום: לירן דורף)
המארחים המשיכו ללחוץ במטרה להכריע את המשחק. הכדורים שרקו ברחבה כפר קאסם אך לא הייתה רגל מסיימת. האורחים מצידם ניסו לצאת למתפרצות כשבאחת מהן בדקה ה-28 נור סרסור (מצוין) יכול היה להשוות אך החטיא את המסגרת. בדקה ה-38 נפצע בלם אזור, כפיר שנסי ונאלץ לנטוש את המגרש. בעקבות כך ביצע מאור שינוי טקטי כשהוריד את תומר עייני לעמדת הבלם והכניס את עידן כהן לקישור.
משחק מצוין לשניהם. תומר עיני מעל נור סרסור (צילום: לירן דורף)
רק על סף המחצית הצליחו האזורים לבסס את היתרון. עייני וזלוצובר החליפו מסירות כשהאחרון מסר בנגיעה אחת לדודו ביטון וזה מן האוויר בחצי גובה הכניע את בדיר וקבע 0:2 לאזור במחצית.
מי שחשב כי אזור תדרוס גם במחצית השנייה – טעה. המארחים נעלמו מן המגרש ואפשרו לכפר קאסם ליטול את היוזמה. בדקה ה50 אמנם נרשמה הזדמנות טובה כשזלצובר מסר לדודו ביטון שמצא את אחיו שימי על קו ה 16 והאחרון בבעיטה שטוחה חדה בעט כדור שחמק סנטימטרים ליד הקורה. לאחר מכן כאמור, אזור נרגעה וכפר קאסם יזמה יותר בעיקר דרכם של דורון דריי ונור סרסור הפעלתנים.
בדקה ה-68 הוציא נור סרסור כדור רוחב למוחמד בדיר שמעשרה מטרים לא התבלבל והכניע את רוזנקוביץ', 2:1.
כפר קאסם יזמה יותר. השער של בדיר (צילום: לירן דורף)

והחגיגה של בדיר (צילום: לירן דורף)
שתי דקות חלפו ואזור יצאה להתקפה קבוצתית נפלאה בסיומה מצא דודו ביטון את המחליף, אסף בן גוזי. זה הכניס כדור ענק ליחי זכריה שהתייצב מול השוער אך מחמוד אלמטיראת בתקול ענק הציל שער בטוח.
הציל שער בטוח. התיקול של אלמתיראת על זכריה (צילום: לירן דורף)
עד לדקה ה-90 לא נרשמו מצבים מיוחדים עד שהשופט יובל רביב פסק על פנדל מאוד מפוקפק לאחר שאלירן מגול נתפס והופל ברחבה. שחקני כפר קאסם באו בטענות על השריקה והגדיל לעשות מוחמד סרסור שבעט בחוזקה את הכדור על השופט ובתמורה קיבל רק את הצהוב למרות שחוקתית מדובר באדום לכל דבר.
בן גוזי לקח את הבעיטה וקבע 1:3 בסיום לאזור שחגגה תור ראשון העונה.
פנדל מפוקפק. בן גוזי מופל (צילום: לירן דורף)

כובש (צילום: לירן דורף)

חוגג עם החברים (צילום: לירן דורף)

נפצע והוחלף. הקפטן, כפיר שנסי מקבל את הגביע מחיים אזולאי, יו"ר מכבי יבנה (צילום: לירן דורף)
לגלריית התמונות
תגובות
+ הוסף תגובה