המחזור השמיני בלאומית ייפתח מחר כאשר שבעה מתוך שמונת המשחקים ייערכו כבר מחר (15:00).
במוקד תארח הפועל כפ"ס המאכזבת את הכח ר"ג המפתיעה. על הנייר, בשלב כזה של העונה המצב היה אמור להיות הפוך, כאשר כפ"ס במצרת והכח בתחתית, אבל בפועל המצב שונה. הכח פתחה מצוין את העונה ואילו כפ"ס, שכבר החליפה מאמן בינתיים, שקועה עמוק במקום הלפני אחרון.
כפ"ס מגיעה למשחק הזה לאחר שני הפסדים רצופים, ואילו הכח נוצחה בביתה במפתיע ע"י בית"ר ת"א/רמלה.
למרות שגם הם יודעים שקל זה לא יהיה, הירוקים מהשרון חייבים לנצח גם כדי שהליגה לא תברח להם, וגם, חלילה מבחינתם, להיקלע למאבקי תחתית.

יחזרו לחגוג? שחקני כפ"ס בפוזה שמחה יותר. (צילום: מוחמד חאדר אניס).
משחק מסקרן נוסף ייערך בנס ציונה, שם תארח הסקציה את המוליכה, אחי נצרת.
הסקציה מגיעה לאחר ניצחון חוץ מרשים בא.א.פאחם ותרצה להמשיך את המגמה גם מול המוליכה, שכזכור ספגה את הפסדה הראשון העונה רק בשבוע שעבר.
עוד משחק מעניין ייערך בוינטר, שם תארח הפועל ר"ג, המאכזבת לא פחות, את מכבי ב"ש.
ר"ג, שסומנה בתחילת העונה כמועמדת מספר אחת לעלייה, סוחבת על הגב מטען כבד של שלושה הפסדים רצופים והיא רחוקה רק שתי נקודות מהקו האדום. ב"ש, מנגד, השיגה רק ניצחון אחד העונה. ר"ג פייבוריטית בבית, אך אם השחקנים של פרדי דוד לא ישיגו שלוש נקודות מהמפגש הזה, מד הלחץ במועדון ימריא לגבהים חדשים.
גם מכבי בת ים, שפתחה יפה את העונה, סוחבת על גבה שלושה הפסדים רצופים ותנסה מחר להתאושש בביתה מול מכבי הרצליה הלא יציבה, שמגיעה לאחר ניצחון בדרבי השרון על הפועל כפ"ס. ניצחון של בת ים יכניס קצת שקט למערכת שהתערערה קצת בשבועות האחרונים, גם עקב ההפסדים וגם עקב פטירתו של היו"ר, עמי בלולו. מנגד, בהרצליה, ינסו להמשיך במגמת ההשתפרות ולהידבק לצמרת הגבוהה.
בא.א.פאחם תארח מכבי המקומית את הפועל רעננה. פאחם, שהשיגה רק ניצחון אחד בבית מארבעה משחקים, תעשה הכל כדי לא למעוד פעם נוספת ולהתרחק מהצמרת. ההפסד האחרון לנס ציונה גרם לקהל לדרוש את ראשו של המאמן, אבי סבג. לעומתם, ברעננה מגיעים לאחר שני ניצחונות רצופים שקירבו את הקבוצה לצמרת הגבוהה ויעשו הכל כדי להמשיך את המומנטום.

חייב ניצחון כדי לקרב את הקהל. אבי סבג. (צילום: מוחמד חאדר אניס).
בהרצליה תארח הפועל המקומית, שעדיין לא ניצחה העונה, את הפועל נצרת עילית, שלאחר שלושה משחקים ללא הפסד נוצחה בשבוע בביתה מול בני לוד. בהרצליה ינסו לנצל את הביתיות כדי להשיג סוף-סוף ניצחון בכורה, אך יודעים שזה לא יהיה קל בכלל.
בשכונת התקווה ייפגשו שתי הקבוצות המשתפרות של השבועיים האחרונים. בית"ר ת"א/רמלה, שאחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, השיגה בשבוע שעבר את ניצחונה השני ברציפות ותנסה להמשיך את המומנטום מול הפועל אשקלון, שאף היא מגיעה לאחר שני ניצחונות רצופים ומהמקום השני בטבלה.
בשבת יינעל המחזור כאשר בני לוד תארח (17:00) בשכונת התקווה את הפועל ירושלים המתאוששת, שמגיעה לאחר שני ניצחונות רצופים ועם מלך השערים הזמני של הליגה, אדם מזרחי. מנגד, גם בלוד יש מגמת שיפור וגם השחקנים של סולימאן אזברגה יגיעו למשחק לאחר שני ניצחונות רצופים.

ינסה להמשיך לכבוש. אדם מזרחי.
תגובות
+ הוסף תגובה