פשאי חוגג שלישייה (צילום: עידן נדב )
מאת: בועז רביד | 15.10.11 | 12:19
מכבי שעריים התארחה אמש אצל מבשרת ציון החלשה וחזרה מהר מאוד לעניינים לאחר ההדחה ממפעל הגביע בשבוע שעבר. לא פחות משישה שערים לרשת של המארחים ,מתוכם שלושער של שאהב פשאי ,משאירים את שעריים בצמרת ליגה ב' דרום ב' יחד עם נחלת יהודה וקרית גת.
מכבי שעריים התאוששה מהר מההפסד לצפרירים בגביע ונראה שבליגה אין ממש מי שיפריע לה להתנחל במקום הראשון.היתרון המשמעותי בין הקבוצות בא לידי ביטוי כבר מתחילת המשחק ונותר עד סופו
כבר בדקה ה- 20 הוכשל עידו יוסף במרחק של 25 מט' משערה של מבשרת, שהב פאשאי המצטיין במשחק שיחרר כדור מסובב שנעצר בחיבורי הקורות של בן שמעון. 1-0 לשעריים.
מבשרת הישוותה בדקה ה 36 באחת ההתקפות הבודדות שלה במשחק כשהבקיעה מכדור עונשין מ- 11 מט' לאחר הכשלה שביצע הבלם גיא חיה, מוטי מנחם הותיק קבע 1-1.
לא חלפו ארבע דקות עד שעוז עובדיה הצעיר בעט מ- 18 מט' כדור שטוח שחמק לשוער מבשרת בן שמעון בין הידיים וחדר פנימה 2-1 לשעריים.
לפני הירידה למחצית בישל פשאי את השלישי לשעריים כשהכניס כדור עומק למגן ויטל אלדבח שלא התבלבל וקבע 3-1.
כבש שלושער. שהב פאשאי עם הכדור (צילום: שמעון לוי).
השליטה הבלתי מעורערת של שעריים נמשכה גם במחצית השנייה של המשחק ,רק החמצות משוועות מנעו את הגדלת היתרון עוד בתחילת המחצית ובדקה ה 55 אף נפסל שער רביעי לאורחים מרגלי עידו יוסף שהיה בנבדל.
בדקה ה- 62 השאיר ארז ירימי כדור בעקב לשהב פאשאי שבעט מ- 18 מט' שטוח לפינה השמאלית וקבע 4-1.
בדקה ה 70 כובש שאהב פשאי את השלישי שלו אחרי שמוסא בן חיים מבשל לו מתוך הרחבה , פשאי בועט טיל שנעצר בין קורות שער מבשרת והתוצאה היא כבר 5-1 לאורחים.
את הפינאלה נתנו ארז ירימי וליעד חן במבצע משולב ומרהיב ביופיו כשבדקה ה 82 חדר ירימי לרחבה והקשית כדור מעל שוערה של מבשרת ציון היישר לרגלו של חן שכבש את השישי וחתם את תוצאת המשחק .
שעריים בהחלט בדרך הנכונה ,ליגה ב' מחוז דרום ב' מבטיחה לנו שגם העונה כנראה לא יהיה משעמם שם!
תגובות
+ הוסף תגובה