מאת: מערכת דאבל פס | 20.09.11 | 18:26
משחקי היום עמדו בסימן מושלמות. בליגה ב' שמרו הפועל אזור, מעלה אדומים ומכבי שעריים על מאזן מושלם כמותן בני נוג'ידאת, הפועל מורשה ועירוני מודיעין בליגה ג'. שלושער לפליקס חלפון.
בספיחי מחזור "הספורטיאדה" שהתקיימו היום לא נרשמו הפתעות אם כי נרשמו כמה נקודות ציון.
הפועל אזור נצמדה לאור יהודה בראש טבלת דרום א' לאחר שגברה בחוץ, 0:2 על שיכון ותיקים.
זה לא היה קל. המחצית הראשונה עמדה בסימן שליטה אזורית אך הסתיימה מאופסת. עם השריקה לפתיחתה של השנייה קבע אורן ססמה 0:1 לאזור. דקה בתוך תוספת הזמן חתם אסף בן גוזי, הרכש מרמת ישראל את התוצאה.
בדרום ב' נזקקה מכבי שעריים להמון עצבים כדי לנצח 1:2 בבית את מ.ס. ב"ש העקשנית. עוז עובדיה כבר במחצית הראשונה ובדקה ה-80 הצליח יניב לוי להשוות בבעיטה חופשית. לא חלפה דקה ושעריים זכתה בכדור קרן אותו תרגם מוסא בן חיים לשער הניצחון.
שיכון המזרח התאוששה מהתבוסה לנחלת יהודה כשניצחה בבית 0:2 את צפרירים חולון שנותרה ללא נקודות וללא שערי זכות. גיא סבח היה הבולט במשחק עם צמד בישולים למשה כהן ולזאידה טרונך בפתיחת המחצית השנייה.
גם מעלה אדומים שמרה על מאזן מושלם עם 1:2 בית על בני יצ'אלאל. שרון סבג ואלעד יונה כבשו במחצית הראשונה. שער של עדן יאמר לא הספיק לרחובותים.
תוצאת היום של מורשה. פליקס חלפון (באדום. צילום: לירך דורף)
עירוני נשר מצפון ב' נצמדה לצמרת לאחר שגברה בבית 0:2 על הפועל איכסל. אבי בן סימון ואלי בן חמו כבשו לנשרים.
בליגה ג' ממשיכה עירוני מודיעין לדרוס את יריבותיה. הפעם הגיע תורה של בני אלסלאם רהט שהובסה 4:0. "שלא תחשוב אחרת. היה קשה" אמר בסיום מאמן המנצחים, חגי קול.
בת"א התאוששה מכבי אור יהודה מההפסד לבני יהוד כשהביסה 1:6 את נווה גולן. אמיר אבימלך המשיך לכבוש עם צמד פרטי.
תוצאת היום הייתה בשרון שם הביסה הפועל מורשה 1:9 את צעירי קלאנסווה. פליקס חלפון כיכב עם שלושער, יעקב קורצקי הוסיף צמד, שלומי קצר, אורן דיין, משה ג'רבי ומאור קדוש השלימו את החגיגה.
בני נוג'ידאת הביסה 1:5 את מכבי הר הכרמל. ענאן בושנק הביא את הערך המוסף עם צמד, חוסין בושנק הוסיף שער משלו.
בגביע הטוטו בלאומית נפרדו מכבי הרצליה ובני לוד בתיקו 1:1 במסגרת בית ב'. ליאור בן ארוס העלה את המקומיים ליתרון בדקה ה-63, אך יוסף אלעוברה איזן בדקה ה-90. הרצליה שנייה עם שש נקודות. לוד נותרה אחרונה עם נקודה אחת.
בבית ג' נפרדו בשכונת התקווה בית"ר ת"א/רמלה והכח ר"ג בתיקו 1:1. מור גולן החמיץ פנדל לזכות בית"ר בדקה ה-66 ואייל גנלי העניש מן העבר השני בדקה ה-86. ארבע דקות בתוך תוספת הזמן הצליח אלון סולטן לאזן את התוצאה, מה שאומר ששתי הקבוצות כבר לא יעפילו, כנראה, לשלב הבא.
תגובות
+ הוסף תגובה