בקושי: בני אילת עלתה לסיבוב הבא בגביע

עלו שלב. בני אילת (רון בלומנטל) עלו שלב. בני אילת (רון בלומנטל)
מי שמסומנת כעולה לליגה א' פתחה את העונה עם ניצחון בפנדלים על מכבי ב"ש לאחר 5:5 מטורף בתום 120 דקות. איליי אלימלך כבש שלושער

בני אילת סומנה כמועמדת מספר אחת לעלות בסיום העונה לליגה א'. בינתיים, היא אירחה אמש (שני) את מכבי ב"ש למשחק במסגרת הסיבוב השני בגביע המדינה ואיזו דרמה קיבלנו.

איליי אלימלך העלה את אילת ליתרון בדקה הרביעית, הראל אזולאי השווה בדקה השביעית וחוסיין חליל קבע מהפך בדקה ה-32. אלימלך, בשערו השני במשחק קבע 2:2 בדקה ה-39 ואופק פישלר קבע מהפך שני במשחק בדקה ה-45, 2:3 לאילת בהפסקה.

עם פתיחת המחצית השנייה אלימלך השלים שלושער וקבע 2:4 לאילת, אבל חליל חוסיין (67') וליאם חזיזה (90') קבעו 4:4 מטורף ושלחו את המשחק להארכה.

גיל יצחק (106') עוד קבע 4:5 לאילת, אבל אבי בקלה השווה ל-5:5 בדקה ה-114 ושתי הקבוצות התייצבו לדו-קרב מן הנקודה הלבנה, שם האילתים ניצחו 4:5 ועלו לשלב הבא בגביע המדינה.

 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת העל?