גל ברשאן: "אני מצפה שנתחרה בצמרת לאורך כל העונה"

מאמן נשר גל ברשאן (דאפר מחאמיד) מאמן נשר גל ברשאן (דאפר מחאמיד)
מאמן עירוני נשר מרוצה מהתקדמות קבוצתו בתקופת ההכנה ומצהיר על הכוונות לקראת העונה החדשה: "המטרה היא להיות בצמרת". על הסגל: "סגור ברובו, יש עמדה או שתיים שנרצה להתחזק בהן". ומה הוא חושב על הליגה?

עירוני נשר ממשיכה בהכנות לקראת פתיחת העונה בליגה א' צפון, ובמועדון מכוונים גבוה. הקבוצה ממשיכה לעבוד על החיבור בין השחקנים והטמעת העקרונות המקצועיים של המאמן גל ברשאן, שמרוצה מההתקדמות עד כה אך מדגיש כי לקבוצתו עדיין יש דרך לעבור עד שתגיע לרמה הרצויה מבחינתו.

"ההכנות מתקדמות בצורה טובה. לאט לאט השחקנים נכנסים לכושר ומבינים את עקרונות המשחק שלנו", אמר ברשאן. "אין ספק שיש עוד דרך, אבל רואים את השיפור בכל הרובדים משבוע לשבוע".

בנשר ביצעו במהלך הקיץ את מרבית העבודה בכל הנוגע לבניית הסגל, ובשלב הזה המאמן לא מחפש לבצע שינויים משמעותיים. עם זאת, במועדון עדיין בוחנים את השוק ועשויים לצרף שחקנים נוספים אם ימצאו חיזוק מתאים: "הסגל סגור ברובו. יש עמדה או שתיים שנרצה להתחזק בהן במידה ונמצא את השחקנים המתאימים", הסביר ברשאן.

מאמן נשר צופה עונה מאתגרת במיוחד בליגה א' צפון. לדבריו, יחסי הכוחות בין הקבוצות מאוזנים וקשה בשלב הזה לסמן קבוצה אחת שתשלוט בליגה: "הליגה השנה בעיניי משמעותית קשה יותר מהשנה הקודמת. זו ליגה מאוד מאוזנת ומאוד שוויונית. יהיה מעניין לראות איזו קבוצה תתחבר ותרוץ חזק ואילו קבוצות יאבדו גובה, אבל בגדול זו תהיה ליגה קשה, מאתגרת ושוויונית".

בכל הנוגע למטרות, ברשאן לא ממהר להצהיר על יעד נקודתי או לדבר בשלב הזה על עלייה, אך מבהיר כי הוא מצפה לראות את עירוני נשר נמצאת בחלק העליון של הטבלה ומתמודדת בצמרת לאורך העונה: "המטרות שלנו לעונה הקרובה הן להיות בצמרת. קשה לומר לאן בדיוק, כי אף פעם אי אפשר לדעת איך קבוצה באמת מתחברת עד הסוף, אבל אני כן מצפה שנתחרה למעלה במשך כל השנה".

ולקראת ראש השנה, ברשאן ביקש לסיים גם עם איחול: "אנחנו לקראת ראש השנה, אז בנימה זו אאחל שנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל".


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת העל?