סוף תקופה במגדל העמק: אופק מלול נפרד מהמגרשים וזכה למשחק הוקרה מרגש

קריירה מופלאה. מלול (אבי רביבו) קריירה מופלאה. מלול (אבי רביבו)
לאחר 16 שנים במדי המועדון בו גדל, אוהדים, חברים ואנשי כדורגל הגיעו למשחק הוקרה מפתיע שנערך לכבודו. שחקנים מהעבר וההווה, השופטת ספיר ברמן וראש העיר יקי בן חיים השתתפו באירוע המרגש. הקפטן ישמש כעוזרו של המאמן עומרי שחם בעונה הקרובה

אחד הסמלים הגדולים של הפועל מגדל העמק בעשור וחצי האחרונים נפרד אמש ממשחק הכדורגל הפעיל. אופק מלול, שגדל במועדון והפך לאחד השחקנים המזוהים ביותר עם הקבוצה, סיים קריירה מפוארת בת 16 שנים במדי המועדון, במהלכן שימש במשך שנים רבות כקפטן והוביל את הקבוצה ברגעים משמעותיים על כר הדשא ומחוצה לו.

משפחתו של מלול דאגה להעניק לו פרידה בלתי נשכחת, כאשר ארגנה עבורו משחק ראווה רשמי ומרגש - כולו בהפתעה גמורה וללא ידיעתו המוקדמת. מלול, שהגיע למגרש מבלי לדעת מה מצפה לו, התקשה להסתיר את ההתרגשות כשפגש עשרות חברים, שחקנים ואנשי כדורגל שהגיעו במיוחד כדי לחלוק לו כבוד על תרומתו רבת השנים לענף ולמועדון.

בין המשתתפים במשחק ההוקרה היו שחקנים רבים שליוו את מלול לאורך הקריירה, בהם שחר סימן טוב, מוטי כלטוב, גיא דיין, ערן שדו, רפי בוסקילה, עידן ויצמן ורבים נוספים ששיתפו עמו פעולה במהלך השנים במגרשים ברחבי הארץ.

מלול בכניסה למגרש (אבי רביבו)
מי שניהלה את המשחק הייתה השופטת הבינלאומית ספיר ברמן, ששפטה את מלול עוד בתחילת דרכה בעולם השיפוט. ברמן זכתה לקבלת פנים חמה ואוהדת מצד תושבי מגדל העמק והמשתתפים באירוע, והוסיפה נופך מיוחד לערב המרגש.

שפטה אותו בתחילת דרכה. ברמן (אבי רביבו)
גם ראש עיריית מגדל העמק, יקי בן חיים, הגיע לכבד את האירוע בנוכחותו והצטרף לשורת המכובדים שביקשו להוקיר את פועלו של מלול לאורך השנים.

במהלך הטקס שנערך בסיום המשחק העניקו למלול אות הוקרה מיוחד מטעם הנהלת הפועל מגדל העמק. יו"ר המועדון, שלומי אוחיון, והמנהל המקצועי, אלן פחימה, הודו לו על שנים של נאמנות, מנהיגות ומחויבות למועדון, והדגישו את תרומתו הגדולה לעיצוב דמותה של הקבוצה.

מלול יחד עם ראש העיר יקי בן חיים (אבי רביבו)
שלומי אוחיון ועומרי שחם (אבי רביבו)
אולם עבור מלול, הפרישה מהמגרש אינה מסמלת פרידה מהמועדון. בהפועל מגדל העמק הודיעו כי הקפטן לשעבר ימשיך לקחת חלק משמעותי בעשייה המקצועית, לאחר שחתם כעוזרו של המאמן עומרי שחם לעונת המשחקים הקרובה.

כך, לאחר 16 שנים כשחקן, יפתח אופק מלול פרק חדש בקריירה שלו - הפעם על הקווים. במגדל העמק בטוחים כי אותן תכונות שהפכו אותו למנהיג על הדשא יסייעו לו גם בתפקידו החדש, כשהוא ממשיך לתרום למועדון שבו גדל ואותו ייצג בגאווה לאורך כל הקריירה.

עבור אוהדי הפועל מגדל העמק, אמש היה הרבה יותר ממשחק פרידה. זה היה ערב של הוקרה לאדם שהפך לסמל, למנהיג ולחלק בלתי נפרד מהזהות של המועדון - שחקן אחד, עיר אחת וסיפור של נאמנות שנמשך כבר יותר מ-16 שנים.

מרגש (אבי רביבו)
גיא דיין ושחר סימן טוב (אבי רביבו)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בהצלחה
(חן אהרון: 13:19 10-06-2026)
אין על משפחת מלול היקרה, על כל תרומתה לענף הכדורגל במגדל העמק ואופק היקר בפרט עלה והצלח

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת העל?