מאת: מערכת דאבל פס | 20.08.11 | 17:04
האיחוד בכאבול הוכיח בשבוע שחלף כמה הוא שביר. מחלוקת בין הצדדים איימה לפרק אותו שנה בלבד לאחר שהוקם. בסופו של דבר ניצח ההגיון, האיום הוסר והקבוצה המאוחדת, עירוני בני כאבול תמשיך את הקו שהוטווה בעונה שעברה. עם האוכל בא התיאבון.
למרות ההצלחה הגדולה של העונה שעברה (הגעה למשחק גמר הפלייאוף האזורי) הרוחות בכאבול לא ממש היו שקטות. בשבוע שעבר הגיע המתח לשיאו כשהאיחוד בין מכבי להפועל היה בסכנה בשל מחלוקת בין הצדדים. אף אחד לא ממש יודע להסביר את פשרה אך זו הייתה עובדה. בסופו של יום עמדה טובת הכדורגל לעיני הצדדים, הפשרה הושגה והסכם האיחוד יתקיים גם בעונה הקרובה.
במישור המקצועי שוררת אווירה יוצאת מן הכלל. בקבוצה הצנועה שאיש לא ציפה שתצליח כבר בעונה הראשונה שלה בליגה ב' להגיע כפסע מעלייה היסטורית לליגה א'. ההפסד 3:2 לאולגה בגמר האזורי לא הוציא את הרוח מהמפרשים במועדון החליטו להמשיך את הקו שהוטווה במהלך העונה שעברה.
אווירה יוצאת מן הכלל. חליל עכרייה (בצהוב) מעביר תדריך באימון
המאמן, חליל עכרייה קיבל את הקרדיט לא היה ראוי וימשיך עונה נוספת. רוב הסגל מהעונה שעברה ממשיך בתוכם שחקני הבית ועאמר דרוויש מעמודי התווך של הקבוצה. אליהם הצטרפו העונה השוער, אמג'ד סירחאן והקשר המנוסה מוניר עלי. מי שגמר את העונה עוד לפני שהתחילה הוא החלוץ, חמאד חמאד שקרע את הרצועה הצולבת. בעקבות כך מחפשת הקבוצה חלוץ מטרה שימלא את החור.
חשוב לציין כי בבני כאבול ממתינים עדיין להתפתחויות בליגה א' צפון. כידוע, במידה וקבוצה אחת משם לא תוכל לפתוח את העונה, כאבול שצפויה לתפוס את המקום הפנוי. בינתיים היא בליגה ב' ואת העונה תפתח את העונה במשחק גביע נגד הפועל כאוכב בחוץ. שבוע לאחר מכן תתארח במשחק מסקרן אצל בית"ר נהריה, אחת המועמדות להיאבק על העלייה.
תגובות
+ הוסף תגובה