מאת: עודד חסין | 08.07.11 | 11:42
תאריך פתיחת העונה הבאה הולך ומתקרב, קבוצות מחתימות שחקנים ובונות סגלים ורק בטבריה הכל תקוע. תקציב הקבוצה לעונה הבאה טרם אושר ע"י העירייה ובקבוצה לא מעונינים לפזר הבטחות למאמן המיועד, אלדד שביט ולשחקנים. נכון להיום, שוקלים בהנהלה "לשים את המפתחות על השולחן".
הנהלת עירוני טבריה ממשיכה להמתין לכסף שהעירייה אמורה להעביר לקופת המועדון בכדי להתחיל בהכנות לעונה הבאה. בינתיים, כשבועיים לפני פתיחת האימונים וקצת פחות משבועיים לפתיחת הליגה מעשית עדיין אין מאמן. כזכור, הושג סיכום עקרוני עם אלדד שביט אולם עד אשר לא יובטח נושא הכספים, החתימה על החוזה מתעכבת. בשל אותו סיבה עדיין לא הוחתם אף שחקן בית והעתיד עדיין לוט בערפל.
לחבר ההנהלה ונציג העירייה, שמוליק חרמש לא היו תשובות לגבי קבלת הכסף בישיבה שנערכה ביום ראשון: "נרתמתי כולי להביא להביא את הקבוצה לתפקוד. אני רוצה לעשות זאת רק לאחר שאקבל תשובות ברורות. מניסיון עבר, אסור להיות פזיזים. כרגע מה שקיבלנו לא מספיק ואני לוחץ יחד עם ראש העיר לקבל עוד. אנו ממתינים לשמוע מהיועץ המשפטי של העירייה .אישית אני חושב שלעיר טבריה מגיע כדורגל בליגה גבוהה יותר. יש לנו יתרון על הרבה קבוצות בקהל החם שהשנה הוכיח זאת. העונה יש רק עולה אחת כך שאין עבור מה להילחץ. לא רוצה להגיע לשוקת שבורה במהלך העונה. שוב, שהדברים יהיו ברורים וסגורים נצא לדרך ואני מקווה שזה יקרה בזמן הקרוב.
לא ימתינו עוד הרבה. שחקני טבריה (צילום: עודד חסין)
זוהר יצחק: "בזמן שקבוצות האחרות בליגה מתחילות בהכנות ומחתימות שחקנים, אנחנו עומדים במקום. עדיין לא החתמנו אף שחקן בית אחד. כל חברי ההנהלה עובדים בהתנדבות מלאה למען הכדורגל בעיר וכרגע אנחנו פשוט מיואשים מהמצב".
לאור המצב מתכוונים חברי ההנהלה להגיע לעירייה בתחילת השבוע הבא ו"למסור את המפתחות".
שחקני הקבוצה מהעונה שעברה לא רוצים להמתין. ראחיל עבאס חתם כבר חתם אצל העולה החדשה, ס.כ. מעלות. קובי בן חמו מתאמן בכפ"ס, מאור אלימלך מתאמן באחי נצרת, מאהר ג'ברין מחזיק בכמה הצעות וכך גם שלום עקיבא המעוניין להישאר בקבוצה. "אני מחזיק בכמה הצעות. לא אוכל להמתין עוד הרבה זמן. לא רוצה להישאר קירח מכאן ומכאן".
תגובות
+ הוסף תגובה