מחזור של הכרעות

למחזור נעילה צפויים לנו מחר (שישי) משחקים מאד מותחים על החול. זה יתחיל במאבק נגד הנשירה למשחק ההישרדות בבית ב' בין אילת לכפר קאסם וייגמר בקרב זהה בבית א' בין כפ"ס לחיפה. בתווך תנסנה חדרה וראש העין לסגור את המקום הראשון בבתים כדי לזכות בהגרלה נוחה בהצלבה.

ספקולציות לרוב הועלו השבוע לקראת מחזור הנעילה של הליגה הסדירה בחופים. כצפוי, מצפה מחר (שישי) לצופים בארנת "בורגראנץ'" שבחוף פולג ולצופים בטלויזיה יום רווי מתח ובשאיפה גם בדרמות.
כמובן שהספקולציה הראשית היא זו שהוזכרה אצלנו באתר והקשורה לזהות היורדת למשחק ההישרדות מבית א'. מדובר בקרב בין האלופה, "קדמת עדן" כפ"ס שכבר הבטיחה את מקומה בהצלבה ובין חיפה שאסור לה להפסיד כדי לא לנשור למשחק ההישרדות. אגב, זה יהיה המשחק שיחתום את היום.
ניצחון חיפאי ולא משנה באיזו תוצאה, יבטיח לה מקום בהצלבה ואת המקום הרביעי או השלישי בבית. במקרה כזה כפ"ס כנראה תשמור על המקום השני ותמנע ממפגש עם "דורון מוטורס" נתניה כבר בשלב רבע הגמר. ניצחון כפר סבאי יכול להעניק לה את המקום הראשון במידה וחדרה תפסיד לת"א. אך שימו לב, ניצחון של כפ"ס בשני שערים ויותר יעניק לפ"ת שסיימה את משחקיה, את הכרטיס להצלבה ויוריד את חיפה למשחק ההישרדות. בקיצור, שווה להישאר עד הסוף..

  יפתחו את היום במשחק הישרדות של בית ב'. אילת עם אבי מלכה(צילום שלומי גבאי)
לפני כן, יתמודדו "ממחזרי נייר" חדרה ו"אמי יוקתיאל" ת"א במשחק על המיקום בלבד. כאמור, חדרה תשמור על המקום הראשון אם תנצח. במקרה הזה היא צפויה לפגוש ברבע הגמר את כפר קאסם אם זו כמובן, תנצח את אילת או "שווה שווה" ירושלים. הפסד עשוי להורידה למקום השני ובמקרה כזה היא תוכל לפגוש, שוב את אותן הקבוצות. התל אביבים שהבטיחו לעצמם בכל מקרה מקום בהצלבה, יקוו לניצחון של כפ"ס על חיפה כדי לא לפגוש את ראש העין כבר ברבע הגמר.

  משחק הישרדות בית א' ינעל את היום.לזמי מחיפה(בירוק)ישחקו נגד האלופה אשתקד כ"ס.

במוקד משחקי בית א' יעמוד המשחק שיפתח את היום בין "בני פאלפלה" כפר קאסם ל"קאזה דו ברזיל" אילת. המנצחת תבטיח לעצמה מקום בהצלבה על חשבונה של יריבתה שתנשור למשחק ההישרדות. ניצחון גם עשוי להעניק לכפר קאסם את המקום השלישי בבית בהנחה שירושלים תפסיד בהפרש גבוה לראש העין. אבל מי חושב על זה שם.. תנו להם רק לנצח ולשמור על המסורת: מקום בהצלבה מהקמת הליגה.
במשחק השני תתמודדנה "אלקטיס" ראש העין מול "שווה שווה" ירושלים במשחק על מיקום בלבד. ראש העין שהבטיחה לעצמה מעשית את המקום הראשון תרצה קרוב לוודאי לשמור על כוחות למשחקי ההצלבה. ירושלים תרצה לנצח כדי להבטיח את המקום השלישי.
בין המשחקים השלישי והרביעי יערך דו קרב פנדלים בין אביהו שבת לסבלימינל וייערך טקס פרידה מאיציק בן תורה, המאמן של חדרה שחוגג 40 בקרוב. 
חוויה של כדורגל חופים צפויה מחר. יהיה מעניין כנראה עד השניות האחרונות..

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אילת מנצחת את כפר קאסם
(אלון: 01:05 08-07-2011)
משחק על ההשרדות יהיה פ"ת נגד כאסם
2
חבר
(חבר : 10:29 08-07-2011)
חיים תיהיה גבר תנצחו היום רק אתה תרויח מיזה אוהב אותך אלמוני
3
למרות המשמעות שיש למשחק האחרון בין כפר סבא לחיפה, אפשר כבר לסגור את היום מוקדם ולוותר עליו. התוצאה נסגרה במהלך השבוע בין אלמוג ספיר לבין עידו קרן. כפר סבא ת"גרום" לפ"ת להגיע למשחק ההישרדות. שחקני מפתח לא ישחקו בכפר סבא. בושה וחרפה לאלמוג וגם לענף.
4
מזל טוב לרז חיים
(ח.ס: 08:16 08-07-2011)
מגיע לא מתנה קטנה גדולה רבע גמר מהשחקנים שלא מזל טוב אחי בהצלחה אני יעשה להם פיסה כל פעם שהם יגיעו לשער שלכם
5
מה ההגיון בכך שמחשיבים את השערים בפנדלים לחיפה היו פנדלים והיא הבקיע שם נראה לי איזה 4-5 גולים וזה מחושב לה בשערים וכך היא הכניסה יותר גולים מפ"ת למרות שהיא ניצחה אותה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?