אלופה במבחן

סומכים על יושרם הספורטיבי.ספיר וסירוטקין. סומכים על יושרם הספורטיבי.ספיר וסירוטקין.
המשחק הצפוי בין האלופה מכפר סבא לקבוצה מחיפה גרר לאורך השבוע גל של לחשושים, שמועות וספקולציות. ניצחון של כפר סבא בהפרש של שני שערים יעלה את פתח-תקווה לשלב הבא על חשבונה של חיפה. במינהלת הליגה כבר הזמינו בדיקות פוליגרף למוצ"ש. הרזומה הספורטיבי של מאמן כפר סבא חיים סירוטקין והבעלים אלמוג ספיר מוכיחים כי הסיכוי לזלזול הוא אפסי

אורח הכבוד במשחקי המחזור החמישי בליגת בנק יהב בכדורגל חופים יהיה עו"ד שראל כהן. למרביתכם השם לא אומר הרבה. לענייננו, עו"ד כהן הוא הדיין הראשי של הליגה ותפקידו במהלך השעות החמות הצפויות ביום שישי יהיה "לרחרח" מקרוב מאוד האם כל הקבוצות משחקות, מתנהגות ומתפקדות כתמול שלשום.
זאת ועוד, אם יתעורר חשש או חשד כלשהו יזומנו "החשודים" לשימוע כבר בשטח ובהתאם לצורך לבדיקת פוליגרף במוצ"ש במשרדי מודיעין אזרחי.
מעולם לא הייתה דרמה כזו ומתח כזה בליגת החופים. מדובר במחזור האחרון לקראת משחקי ההצלבה ברבע הגמר, ונכון לשריקת הפתיחה של המחזור אין גם אף קבוצה שיודעת מי תהיה יריבתה במשחקי ההכרעה.
אגב, היחידה שמחזיקה באופציה חיובית מבחינתה היא מארחת האליפות, קבוצת "יהלומי דורון מוטורס" נתניה שתקבל ברבע הגמר את חיפה או תל אביב. נתניה תנוח מפעילות בשישי ולפחות על-פי התגובות של אנשיה מדובר בתחושת הקלה וכיף – גם לא לקחת חלק בקלחת השמועות והבלגן וגם לזכות בהגרלה שמוגדרת על ידם כנוחה מאוד.
החל מ-14:30 בשישי תקבל הדרמה תאוצה משמעותית כשכפר קאסם תפגוש את אילת. המפסידה תיפול למשחק ההישרדות בסיומו של הטורניר, ואילו המנצחת תזכה למנת חמצן נוספת ותעפיל ישירות לרבע הגמר.
על הנייר מי היה מאמין בכלל שכפר קאסם, בעלת המסורת וההישגים בענף לאורך השנים, תגיע למצב כזה ועוד בעונה שבקבוצה השקיעו סכומים אדירים בשני זרים, שאחד מהם כבר נשלח הביתה לנוכח האכזבה מיכולתו. מנגד, באילת התרגלו לאורך השנים לסיטואציות דומות והם מגיעים הרבה יותר רגועים, נתון שעשוי לבטל את העדיפות של כפר קאסם מבחינת חומר השחקנים והניסיון.

 לוחצים על הפועל חיפה. ערן לוי(צילום מוחמד חאדר אניס)
לשיאה תגיע הדרמה במשחק המרכזי ב-17:00. קבוצת "עידו קרן סוכנויות לביטוח" חיפה תפגוש את האלופה "קדמת עדן" כפר סבא כשלחיפה קיימת פריבילגיה להפסיד את המשחק בהפרש של שער אחד ובכל זאת לעלות למשחקי רבע הגמר. ניצחון של כפר סבא בהפרש של שני שערים ישלח את חיפה למשחק ההישרדות ויעלה לשלב רבע הגמר את עירוני "סי דאטה" פתח-תקווה שכלל לא תשחק השבוע.
עקבתי השבוע מקרוב אחרי הלחץ הגדול, הדיבורים, הניתוחים ו"הערבובים" לקראת המחזור הכל כך קובע. כל תזוזה נבדקה ונבחנה השבוע באלפי זכוכיות מגדלת. כך לדוגמה, בחיפה עדיין מפעילים לחץ אדיר על אגודת הפועל חיפה לשחרר את ערן לוי למשחק קריטי זה. מנגד, סכסוך קשה שפרץ בין שוער כפר סבא גבי בורשטיין למאמנו חיים סירוטקין מדיר שינה מאנשי פתח-תקווה.

    ימצא את עצמו במשחק ההישרדות. שוער פ"ת שמעון אבו(צילום מוחמד חאדר אניס)
תרשו לי "להמר" שמכונות הפוליגרף במשרדי מודיעין אזרחי יישארו נטולות עבודה במוצ"ש. הדבר האחרון שירצה אלמוג ספיר, הבעלים של כפר סבא והרוח החיה הדומיננטית והקובעת גם מקצועית בקבוצה, זה "להתלכלך" חלילה בגלל חיפה או לחילופין פתח-תקווה.
אין גם אף אחד שחושב שבעונה כל כך מפתיעה, עם משחקים שמוכרעים בשניות האחרונות ובפנדלים, לא תוכל חיפה לנצח את כפר סבא גם אם זו תתייחס למשחק בשיא הרצינות.
אגב – הדבר העיקרי שיכול לעורר חשד או להדאיג הוא חיסור כזה או אחר של שחקן מהסגל. ספיר! לא פציעה, לא חופש ולא נעליים (גם כי משחקים יחפים). מהמשחק הזה אין שיחרורים!!!

הדיין הראשי של הליגה. עו"ד שראל כהן

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שקרן
(יהושוע: 09:31 07-07-2011)
השבוע בכלל לא היה משחק ירושלים נגד כ"ס לפחות אל תדבר שטוית ואל תשמיץ אתה לא יודע כלום מהחיים שלך ובטוח במליון אחוז שאתה לא שחקן ירושלמי כי ירושלמים לא מדליפים ומלשינים
2
אלמוג ועידו סגרו מראש
(דון קישוט: 07:43 07-07-2011)
כל מי שנמצא בסביבת הענף מכיר את הקשרים העסקיים של אלמוג ספיר עם עידו קרן. התוצאה נסגרה כבר בקדמת עדן ומסכנים האנשים הטובים בקבוצה שליכלוך הולך להידבק בהם לכל החיים. ספיר אלוף בקומבינות את התוצאה הוא כבר סגר. פ"ת הולכת למשחק הישרדות.
3
גבי בורשטיין תתבייש
(גוטה - שחקן ירושלמי: 08:51 07-07-2011)
השבוע הייתי נוכח במשחק אימון של קדמת עדן נגד ירושלים. כל ה"כאילו" משבר של גבי בורשטיין עם חיים סירוטקין הוא בלוף גדול. הכל מבויים כדי שבורשטיין "הספורטאי המהולל" לא ישחק נגד חיפה. ממך גבי מצפים להרבה יותר. זה החינוך שקבלת מגוטמן והפועל. תתבייש לך.
4
אלמוג
(ירושלמי: 12:50 07-07-2011)
איזה איש קטן אתה איפה שאתה נימצא יש בעיות יש לך מזל שאתה לא גר בירושלים כי בנדם כמוך שהורס את הטעם הטוב שבספורט תצא גבר ותשחק ספורטיבי
5
ליגה של קומבינה
(אחד שמבין : 12:53 07-07-2011)
מגיע לשחר ילין שפתח תקווה תילך למבחנים סירוטקין בבקשה ממך תעשה צדק ותזכור שלא קיבלת את הנבחרת בזמן שבני לא יכל לאמן בגלל שחר וחבורתו
6
אוהד פ ת
(tאוהד פ ת: 13:29 07-07-2011)
אלמוג אני מצפה מימך ליהיות גבר ולשחק עם הקבוצה שלך הוגן אנחנו אוהבים אותך ביתר כס
7
גבי בורשטיין תוכיח לכולם
(מיקו: 17:26 07-07-2011)
גבי תוכיח לכולם שאתה ספורטאי ישר והגון. אל תספר סיפורים על מריבות עם סירוטקין. לא בא לך להיות מעורב בליכלוך של אלמוג ספיר אז תקום ותלך, או שתשחק ותראה לכולם. תוצאת המשחק נסגרה מראש אלמוג מעיף את פ"ת כי הוא חבר של עידו קרן.
8
תגובה ל 5 כנס כנס
(ששון: 19:07 07-07-2011)
אחי אתה לא מבין כלום ושום דבר לשחר ילין אין קשר לפ"ת להפך הוא נגד הקבוצה ושמח במצב שהיא נמצאת
9
עו"ד שראל כהן
(אנדי: 20:34 07-07-2011)
אני מציע לקבוצות להיזהר מאוד מעו"ד כהן. אל תטעו בחזות התמימה שלו. מדובר בכריש פטיש, שקולט כל קומבינה מקילומטר! תשמרו על טוהר הליגה!
10
הכל סגור

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?