ממשיכים עוד עונה. חנן אלקיים וחג'ג.
מאת: רועי אסרף | 03.07.11 | 13:07
כנראה שהישגיה בעונה שעברה רק עשו חשק למכבי קרית מלאכי לנסות ולתת את הטון גם השנה בליגה א' ולהצהיר מראש על כוונותיה לעלייה בפעם הראשונה בתולדותיה. החיזוק הכי טוב מגיע מעמדת הבעלים החדש – עזרא לאטי בעליה של חברת "מעדני הטלה"
כשנותר עוד שבוע לפתיחת האימונים , מכבי קרית מלאכי עובדת בשקט בשקט על הרכבת מערך הקבוצה והסגל לקראת עונת 2011/12 .
המהלך שהתחיל את הכנותיה של הקבוצה הגיע דווקא מעמדת הבעלים. לקבוצה שהייתה שייכת ומתוקצבת ע"י עיריית קרית מלאכי, נקרא עזרא לאטי ששימש כספונסר הקבוצה בעונה הקודמת וקיבל הצעה לקחת אותה לידיו הפרטיות ולנסות ולהעלות את הכתומים מהדרום לליגה הלאומית .
על השולחן של לאטי עמדה עוד הצעה לרכישת קבוצת בני יהודה שם הוא שימש ספונסר במשך שנים, אך לאטי החליט כי הוא רוצה להיות ה – "איזי שרצקי" של קרית מלאכי ולנסות להביא אותה כמה שיותר רחוק.
אכן לאחר שנסגרו כל הפרטים מול עיריית קרית מלאכי , לאטי התחיל לעבוד במלוא המרץ כאשר כבר זמן קצר לאחר ההחלטה הנחית לעמדת המנכ"ל את אלון קיטלמן, איש מקצוע ידוע בתחום וכבר שימש בעבר כמנהלה של הפועל רעננה והפועל ר"ג בעונה החולפת.
ממתינים לתחילת העונה. הקהל המסור של מלאכי.
הצוות המקצועי לא עבר שינוי משמעותי כשגם השנה דקל מלכה ימשיך לקבל את הקרדיט לאחר מה שהצליח לחולל בשנה שעברה בסגל שהיה אמור רק להישאר ליגה.
גם מחלקות הנוער לא נעלמו מעיניו של לאטי שהחליט לשים דגש מיוחד על כך שאין שחקני בית בסגל הבוגרי ולמשבצת הנ"ל הציב את חברו מתקופת בני יהודה, אלי אברבנל שתוך כדי שיקום מחלקות הנוער, יעזור לדקל מלכה גם באימון הקבוצה הבוגרת.
לאחר שדאגו בקרית מלאכי לשבץ את כל המערכת הניהולית והמקצועית, התפנו לעבוד על הסגל שינסה לעשות היסטוריה.
אל חדר הישיבות נקראו בזה אחר זה שחקנים מהעונה שעברה שבקריה רצו לסגור איתם לפני עונת המלפפונים החמה. מי שהיה ראשון לסגור היה הקשר המצטיין שי סבג שהוכיח לאנשי הקבוצה כי בלעדיו קשה לקבוצה לתפקד (בששת המשחקים מהם נעדר סבג בעונה שעברה הפסידה מלאכי כשמול יפו בפלייאוף, נפצע ויצא כאשר התוצאה הייתה 1:0 לקרית מלאכי – ר"א).
מי שעוד חתם היה אוהד יוסף הבלם שהשרה מהשקט שלו במרכז ההגנה של הקריה והוכיח כי הכסף הגדול שהוצע לו מקבוצות אחרות, לא היווה פקטור לעזיבה. הבית היה יותר חשוב לו מכל.
גם האחים חנן ואבירן אלקיים סגרו את תנאיהם בקבוצה וישחקו עונה נוספת בכתום לצידם של יניב אופיר ואורן בן לוי שסגרו מאוחר יותר.
מגיע לו !!!לאור ההצלחה בעונה הקודמת ממשיך לעמוד על הקווים.דקל מלכה
במסגרת שחקני הרכש,דאגו בקרית מלאכי להפתיע את כל הליגה עם החתמות יוצאות דופן של אלי ביטון לשעבר במכבי ת"א , אולי השחקן הכי מעוטר שנחת בליגה א' עם אליפות , גביע , והופעה במדי מכבי ת"א נגד יובנטוס בליגה האלופות.
אין ספק שביטון הוא רמה אחת מעל הליגה , ויש אומרים כי הוא כבר "סוס מת" אבל ביטון מודיע חגיגית לכל הספקנים כי הוא מגיע רעב ורוצה רק להצליח השנה עם קרית מלאכי .
בנוסף לביטון גם אחיו הצעיר עידן ביטון יגיע יחד עימו לאחר שפתח את העונה שעברה בנחלת יהודה ולא סיים אותה.
גיא טוביאק הקשר האחורי גם הוא חתם בקבוצה לאחר מו"מ קצר וקולע , וישדרג מאוד את הקישור האחורי שסבל רבות בעונה שעברה. טוביאק שפתח את העונה עם עירוני רמה"ש שעלתה לליגת העל, נחשב לשחקן איכותי ואחראי ואם ישחק באותה הרמה שהביאה אותו למי שהוא, אזי קרית מלאכי תרוויח בענק.
מצעד הרכש לא תם כאשר גם דודי ציקוואשוולי שהיה מועמד לקרית מלאכי גם בעונה שעברה חתם לעונה אחת במדים הכתומים. השחקן שפתח את העונה בעירוני הרצליה, לא הצליח להרשים את בני טבק ולזכות במקום של קבע בהרכב, חזר לכפר שלם שהייתה ביתו עונה קודם לכן , אך גם שם לא סיים את העונה לאחר שקיבל הצעה ממכבי ב"ש מליגה לאומית והחליט להיענות לה. כעת חוזר ציקוואשווילי לליגה א' לקבוצה המתיימרת לסיים את העונה במקום הראשון .
אשר אלחרר שוער עירוני נתיבות ימלא את המשבצת במקומו של יניב בן ישי שלאחר שהמו"מ עם האחרון נכשל והוא חתם לבסוף ביבנה. בקרית מלאכי לא חושבים כי עמדת השוער נפגעה למרות שבן ישי היה רצוי התחלה , אבל דרישותיו הכספיות לא עמדו באותו קנה מידה עם ההנהלה.
הגיע מנתיבות. השוער אשר אלחרר
ההחתמה האחרונה של הקבוצה הגיעה בהפתעה גמורה כאשר משה משען בלמה של הפועל הרצליה בעונה הקודמת ומי שנחשב לשחקן מצויין ואיכותי סגר אף הוא את תנאיו.
לאור כל ההחתמות הללו ניצבת מלאכי באופן טבעי כמועמדת מס' 1 לראשות הטבלה בסוף העונה , אך יש לציין ולומר שעדיין עוד לא סיימו עם הרכש לאחר שגם עידן חג'ג מתנדנד והמו"מ עימו עלה על שרטון , ונראה כי הצדדים קראת פרידה .
ל-"דאבל פס" נודע כי המחלוקת בין קרית מלאכי לחג'ג היא על מס' העונות שעליהן יחתום חג'ג. מלאכי דורשת מהשחקן שיחתום על 3 עונות, דרישה שלא עולה בקנה מידה עם רצונותיו של חג'ג'.
עוד נודע ל-"דאבל פס" כי השחקן היה בעיצומו של מו"מ עם קביליו יפו אחד מיריבותיה העיקריות של קרית מלאכי על ראשות הטבלה. חג'ג שכבר סיכם את התנאים, לא הצליח להשיג שחרור מקרית מלאכי וכעת הוא סימן את מטרתו לעבר הליגה הלאומית שם ינסה סוכנו מאיר ריפמן למצוא קבוצה שתקלוט את השחקן .
גם דקל כחלון ואלירן אסאו שכבר סיכמו את תנאיהם בקבוצה מחכים להתפתחות מצד עירוני אשקלון שמחזיקה בכרטיסי השחקן שלהם. עקרונית הם מעוניינים להישאר גם העונה בקרית מלאכי .
החליט להשאר בבית. הבלם, אוהד יוסף
מי שעסוק בזמן האחרון בטלפונים ובריצות זהו המאמן דקל מלכה שלא מצליח למצוא לעצמו זמן פנוי ועושה הכל על מנת שלאימון הפתיחה הוא כבר יגיע עם סגל סגור : "אנחנו עובדים קשה , יש לנו את עזרא שמנהל הכל מלמעלה , וגם אלון שביחד עם אחי, שחר רצים ומביאים שחקנים משמעותיים שיכולים לעזור לנו במקום שבו נכשלנו בשנה שעברה. אנחנו רוצים להיות קבוצה חזקה שתהיה גאווה עצומה לכל הקהל המדהים שלנו שלדעתי הוא מספר 1 בליגה. הקשר בינינו הוא רצוף ובעז"ה אנחנו מקווים שנחגוג איתם בסיום העונה הקרובה" .
אם כבר הזכיר דקל מלכה את הקהל של קרית מלאכי , ראוי לציין כי כמה אוהדים שרופים לקחו על עצמם הקמת חוג אוהדים "angel's" שיעשה סדר בכל הקשור לעידוד וינסה למגר את תופעת האלימות שהוציאה שם רע לאוהדי הקריה. חברי החוג ידאגו לאביזרי עידוד וגם ישבו עם הקבוצה על מנת להשיג לאוהדים הסעות למשחקי החוץ.
גם על אימון הפתיחה שוקדים חברי החוג לעשות משהו שעוד לא נראה כדוגמתו, והודעות מסודרות יצאו לאוהדי הקבוצה ע"י התקשורת.
בנוסף גם שמה של קרית מלאכי יקבל תוספת ויהיה: "מכבי קרית מלאכי-באר טוביה". וזאת לאחר שהושג סיכום עם מועצת באר טוביה השכנה שמאגדת בתוכה 23 מושבים וקיבוצים שסובבים את העיר והיא תהיה אחראית על מערך ההסעות לכל המחלקות השונות של המועדון , החל מבית הספר לכדורגל ועד לבוגרים.
כמו כן לא ננקב סכום רשמי שאותו תעביר המועצה לרשות הקבוצה , אך סכום כלשהו יינתן לקבוצה בעת הצורך...
תגובות
+ הוסף תגובה