מאת: ליאור אבני "זמן הדרום" | 02.07.11 | 18:21
מלך השערים של מכבי יבנה בשלוש העונות האחרונות אורי קרגולה העמיד אולטימאטום להנהלה: תיענו לדרישותיי עד סוף השבוע, או שאני עוזב.
אורי קרגולה, מלך השערים של מכבי יבנה בשלוש העונות האחרונות, בדרך החוצה מהקבוצה. דווקא לאחר עוד עונה פורייה במיוחד של החלוץ, במהלכה כבש 22 שערים, התגלו קשיים במו"מ שלו מול קבוצתו: בעוד הוא דורש חוזה לשלוש עונות, בקבוצה מסויגים מהמהלך.
לאחר מספר שבועות של מבוי סתום במו"מ, נראה כי הצדדים בדרך לפיצוץ. "אני הייתי אמור לסגור לשלוש שנים, וכרגע זה מתעכב", אומר קרגולה. "הסברתי להם שאני לא הולך לחכות יותר מדי. חיכיתי מספיק זמן – שבועיים. כיבדתי את אנשי הקבוצה מעל ומעבר. לא נפגשתי עם אף קבוצה ולא השתתפו באף מו"מ עם קבוצה אחרת. אם הם ירצו – אני אשמח לחתום, אבל זה צריך לקרות עד תחילת השבוע הבא. אם אני לא אחתום עד אז ביבנה, אני מבחינתי פתוח להצעות".
ישאר או לא? המוציא לפועל של הקבוצה. אורי קרגולה (מימין)
קרגולה, שבעונות האחרונות עלה לכותרות לאחר שכבש כמויות גדולות של שערים במשחק מסוים: פעם אחת שישייה, פעם אחת חמישייה ושלוש פעמים רביעיות. קרגולה היה המוציא לפועל העיקרי של הקבוצה, והאוהדים חוששים שבמידה והוא יעזוב, לא יהיה כל סיכוי להתמודד על העלייה בעונה הבאה. "אני כרגע לא מחפש הצעות מהליגה הלאומית, מרצון, כי אני עובד של בנק דיסקונט, ואני לא רואה את זה מסתדר ביחד", אומר קרגולה. "אבל יש לי לא מעט הצעות מקבוצות בליגה א' שרוצות אותי. חזרו אליי מיבנה ביום שלישי עם הצעה שלא מקובלת עליי. הם רוצים שאחתום לשנתיים, ואני מוכן רק לשלוש. יש קבוצות שרוצות להיפגש כבר השבוע, אבל אני מחכה עד ליום ראשון-שני. אם אני לא אקבל תשובה חיובית מיבנה, שזו קבוצה שאני אוהב לשחק בה, אני אצטרך לדאוג לעצמי ולמצוא קבוצה אחרת".
יו"ר מכבי יבנה חיים אזולאי אומר כי בסוף השבוע הקרוב תשב ההנהלה עם קרגולה ותנסה להגיע איתו להסכמות: "ביום חמישי נקבע פגישה עם אורי, ואני מקווה שנמצא את הדרך להשאיר אותו בקבוצה".
לעדכונים נוספים מאזור הדרום לחץ כאן
תגובות
+ הוסף תגובה