ערד על סף ייאוש

מחכים לפתרון.שחקני ערד מחכים לפתרון.שחקני ערד
פגישה שנערכה בין ראש עיריית ערד, טלי פלוסקוב, לבין ראשי המועצה האזורית תמר שלחוף ים המלח, לא הניבה תוצאות בנוגע לקבוצת הכדורגל של הפועל ערד. בערד קיוו שאנשי תמר ירתמו לטובת הכדורגל ויצרו קבוצה משותפת לעיר ולמועצה המקומית, אך המהלך לא יצא אל הפועל.

כעת חושבים בערד על דרכים אחרות על מנת שקבוצת הכדורגל הייצוגית של העיר תמשיך להתקיים בליגה א'. השבוע נכנס לעובי הקורה סגן ראש העירייה, משה אדרי, שמנסה לגייס ספונסרים שייתמכו בקבוצה.
מנכ"ל הקבוצה, עובד כהן, הצהיר בפני מקורביו שהוא נמצא על סף ייאוש ולא מן הנמנע שיתפטר מתפקידו. ההכנות לעונה הבאה טרם החלו, מאמן אפילו עוד לא הוחתם, זאת בזמן שקבוצות אחרות בליגה כבר סוגרות את סגלי השחקנים שלהם.
קפטן הקבוצה בשנים האחרונות, אלעזר לביא, שהגיש תביעה נגד המועדון בגין הלנת שכרו, סיכם את תנאיו בעירוני נתיבות. לביא עשוי להיתקל בקשיים בקבלת כרטיס השחקן שלו, שכן בערד עשויים להתנות את שחרורו בויתור על התביעה. יש לציין, כי גם לקראת פתיחת העונה שעברה רצה לביא לשחק בנתיבות, אך עובד כהן סירב לשחררו והשחקן נשאר בערד.

  הגיש תביעה נגד ערד ומבקש לעזוב לנתיבות. אלעזר לביא.

"לעידכונים נוספים מאזור דרום" לחצו כאן


תגובות

+ הוסף תגובה
1
קבוצה באר-שבעית נוספת. לא קבוצה לעיר ערד. הרי זה ידוע שעובד, זה ש'מאיים' להתפטר, לא רוצה שחקנים ערדיים בקבוצה אלא רק שחקנים באר-שבעיים. הערדי היחיד שכן משחק גם הוא בא מב"ש. עושים בשכל פולוסקוב וליטבינוף שלא מוכנים להמשיך עם השקר הזה.
2
רצת על המגרש והגליצ'ים שאתה גלשת יש שחקנים שבעשר עונות לא נתנו. מה שמגיע מגיע!!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?