שווגר בנאום פתיחת עונה.
מאת: אורי דוד | 29.06.11 | 11:38
הפועל עפולה יצאה אתמול לדרך עם האימון הראשון של הקבוצה לעונה הקרובה. המאמן שווגר העביר מסר לשחקניו: "אני רוצה לראות מהשחקנים בכל אימון ומשחק 110 אחוז של רצון ונתינה". ליאור בן הרוש ימונה לעוזר המאמן.
בצל ההחלטה התמוהה של ההתאחדות לכדורגל לגבי שינוי מבנה הליגות, הפועל עפולה יצאה אתמול (ג') לדרך עם האימון הראשון של הקבוצה לעונה הקרובה. שחקני הקבוצה, ששמרה על הסגל ברובו מהעונה שעברה, בתוספת מס' חיזוקים כשהאחרון שבהם הוא אבי דנן שחתם הבוקר בקבוצה לעונה הקרובה, נפגשו לראשונה העונה עם הצוות הרחב של ההנהלה והצוות המקצועי. בשיחת הפתיחה הוצגה ההנהלה החדשה. היו"ר החדש אלי מלול, הגזבר שגב סיטי, המנכ"ל תומר רחמים, הדובר עודד עקיבא וחברי ההנהלה רון גולדמן ועמית אשכנזי שבמקביל ימשיך לנהל ביד רמה את אצטדיון הכדורגל העירוני. הצוות המקצועי בראשות המאמן איילון שווגר. ליאור בן הרוש, מי שהיה שחקן הקבוצה בעונה שעברה ונפצע פציעה שככל הנראה תסיים את קריירת המשחק, ימונה לעוזר המאמן ובקרוב יחל קורס מאמנים. יוסי פרטוק ימשיך להיות מאמן השוערים ורמי קדרי יהיה הפיזיותרפיסט. על הלוגיסטיקה שזוכה לשבחים רבים מכל מי שנמצא בקבוצה ימשיך להיות אחראי משה ברזני.
אלי מלול יו"ר הקבוצה פתח את השיחה ואמר כי הוא נרגש לראות את פרי העמל של החודש האחרון מאז שמונה לתפקיד שכלל מרתון של משאים ומתנים ליליים עד השלמת הסגל כפי שהוצג הערב. מלול אמר לשחקנים כי החל מרגע זה האחריות עוברת מההנהלה לשחקנים שצריכים להוכיח שהאמון שההנהלה נתנה בהם היה מוצדק ולהביא את הקבוצה להישג מקצועי טוב יותר מהעונה שעברה. מלול ניצל את ההזדמנות להודות לחיים סילבס שלמרות שהוא עדיין פצוע הגיע לאימון והבטיח להמשיך להיות חלק מהמערכת. מלול הודה גם לבלמה הפורש של הקבוצה עמי אזולאי על ארבע שנים בהן הנהיג את הקבוצה. אחרון חביב הודה מלול לראש העיר אבי אלקבץ על התמיכה הגדולה בקבוצה והשקט התעשייתי שהוא נותן לקבוצה. מלול פנה לשחקנים וביקש מהם לעשות הכל על מנת שאבי והקהל העפולאי ירוו נחת של ממש מהקבוצה העונה. בסיום דבריו התייחס מלול להחלטת ההתאחדות על עולה אחת משתי המחוזות בליגה א' והודיע כי יחד עם יושבי ראש אחרים בליגה א' הם שוקלים לעתור לבית המשפט כנגד החלטת ההתאחדות.
מנכ"ל הקבוצה תומר רחמים ציין כי השיקול שהנחה את ההנהלה בבחירת השחקנים מעבר להיבט המקצועי הוא ההיבט החברתי ולשמחתו הסגל שנבנה עומד במטרות החברתיות של הקבוצה.
"בעפולה יש תנאים של ליגת על". חיים סילבס
חיים סילבס, ותיק השחקנים, הודה בשם השחקנים להנהלת הקבוצה וציין כי לאור ניסיונו העשיר הוא יכול לקבוע בוודאות כי התנאים להם זוכים השחקנים בעפולה הם תנאים ברמה הטובה ביותר בכדורגל הישראלי. סילבס התייחס להחלטת ההתאחדות ואמר כי מבחינתו החלק הטוב בהחלטה הוא שהשחקנים יהיו החל מרגע זה ממוקדי מטרה עוד יותר בכיוון המקום הראשון והשגת המטרה של העלאת המועדון העפולאי לליגה הלאומית של הכדורגל הישראלי.
איילון שווגר מאמן הקבוצה סיכם את הדברים ולאחר חידוד הנהלים לפיהם תנוהל הקבוצה הציג לשחקנים שלוש עקרונות שינחו את הקבוצה לאורך העונה כולה: ראשית המשפט "בדרך למעלה להרים כמה שיותר אנשים" כשהמשמעות היא הצורך של הקבוצה בעבודה משותפת של השחקנים אחד למען השני ולמען הקבוצה כשהביחד הזה אמור לסייע לקבוצה לעמוד במטרות. לצד המטרה הזו ציין שווגר את הבקשה לראות מהשחקנים בכל אימון ומשחק 110 אחוז של רצון ונתינה ולבסוף ציין המאמן שמהיום אין שחקני בית מול רכש או ותיקים מול צעירים מהיום כולם בני משפחה אחת, משפחת עפולה.
תגובות
+ הוסף תגובה