מאת: מערכת דאבל פס | 24.06.11 | 09:51
ככל שמתקרבים לסיומה של הליגה הסדירה צפוי המתח רק לעלות. רוב השחקנים כבר התרגל אל החול כך שבסדרת המשחקים היום בחוף פולג צפויים להמשיך במלוא עוזם המאבקים על מקום בהצלבה וכמובן, נגד הירידה.
במשחק שיתפתח את היום תתמודדנה "אמי יקותיאל" ת"א שהפתיעה במחזור הראשון את "סי דטה" פ"ת נגד "עידו קרן" חיפה שעדיין מחפשת ניצחון בכורה בליגה. שתי הקבוצות יודעות כי ניצחון יקרב אותן לפלייאוף והפסד למאבקי ההישרדות. האטרציה במשחק יהיה ללא ספק הזמר, קובי פרץ שישחק במדי ת"א. חיפה מצידה תציג את ערן לוי שלא הספיק בשבוע שעבר כדי לנצח את פ"ת.
במשחק השני והמסקרן של הבית תשחקנה שתי אלופות השנתיים האחרונות: "סי דטה" פ"ת ו"קדמת עדן" כפ"ס, אלופת העונה שעברה. הכפר סבאים שנוצחו במחזור הקודם במשחק הפתיחה שלהם נגד "ממחזרי נייר" חדרה יציגו את הזמר עומר אדם ויחפשו ניצחון בכורה בליגה כדי לא להסתבך בשלב מוקדם.
"אלקטיס" ראש העין המכוונת גבוה תציג לראשונה את צמד הזרים שלה כשתשחק מול "קאזה דו ברזיל" אילת. האילתים זקוקים לעוד ניצחון כדי להיות רגועים מאימת התחתית. ראש העין תרצה ניצחון שני ברציפות כדי לעשות עוד צעד לעבר ההצלבה.
במשחק שיחתום את היום תשחק המועמדת הבכירה לאליפות, "דורון מוטורס" נתניה נגד "שווה שווה" ירושלים המחפשת ניצחון בכורה לאחר ההפסד במחזור הקודם לאילתים.
תגובות
+ הוסף תגובה