מאת: אורי דוד ומערכת דאבל פס | 17.06.11 | 09:43
גיא צרפתי, יוני אוחיון ונתן שקורי חתמו,אופיר חלוואני ואסף בראון מועמדים.
עם כניסתו לתפקיד של המאמן ברוך סער החלו בגלבוע במסכת ההחתמות. בהנהלה מבהירים: "היד עוד נטויה ונביא עוד שחקנים טובים אך לא נחרוג ממסגרת התקציב".
בנוסף קקון,ליברמן ואמולה סיכמו. שניר שטרית ואבי דנן מתנדנדים.
מצהירה כוונות: עם כניסתו של המאמן ברוך סער לתפקיד באסי גלבוע לא מבזבזים זמן ועמלים שעות נוספות בהכנות לקראת העונה הבאה, כשכבר החתימו מספר שחקנים בולטים-שמעידים על כוונותיה של הקבוצה בעונה הבאה-עלייה ללאומית. יחד עם זאת, טוענים בהנהלה ומדגישים כי "מה שהיה בעונה שעברה לא יחזור על עצמו בעונה הבאה", והם מתכוונים בעיקר לנושא השכר, "העונה משכורת הבסיס של השחקנים תהיה נמוכה בהרבה לעומת אשתקד, ורובה ככולה תתבסס על פרמיות וכמובן מענקי עלייה. לא יהיה מצב כזה ששחקן יישב ולא ישחק ויקבל את המשכורת שלו כרגיל".

ראשון החותמים.הלב של הקבוצה חן קקון.
"העדיפו לבוא אלינו בפחות כסף ולא לעפולה"
לאחר החתמתו של הבלם/קשר הוותיק, נתן שקורי, צירפו השבוע בגלבוע גם את הבלם גיא צרפתי ששיחק בעונה האחרונה במכבי א.א.פאחם ואת הקשר הקדמי יוני אוחיון. השניים היו מועמדים להצטרף גם להפועל עפולה ואף ניהלו איתם מו"מ מתקדם, אלא שבסופו של דבר הם העדיפו לחתום דווקא בגלבוע. "הם העדיפו לבוא אלינו בפחות כסף בגלל שהם מכירים את המועדון, ובעיקר בגלל ההיכרות שלהם עם המאמן סער", אמרו בגלבוע. כמו כן, ההנהלה סיכמה גם עם פטר אמולה, אך השחק יוכל לשחק רק במידה ויקבל אזרחות.
בנוסף, האריכו את חוזיהם בקבוצה חן קקון, ליאור ליברמן ועלי זועבי. מעמדם של שניר שטרית ואבי דנן, שניים משחקניה הבולטים של הקבוצה בעונה האחרונה, מתנדנד ולא בטוח שהם ימשיכו בגלבוע. לגבי הראשון יש מחלוקת סביב הנושא הכספי ואילו הבלם הוותיק טרם נפגשו איתו בהנהלה.
הגיעו לגלבוע.גאי צרפתי(מימין) נתן שקורי(משמאל)
"חשוב לנו להביא שוער וחלוץ ברמה גבוהה"
בגלבוע ממשיכים לנסות להשלים את פאזל הסגל לקראת העונה הקרובה, כאשר הם מעוניינים לצרף שוער וחלוץ ברמה גבוהה. לגבי עמדת השוער אין כרגע מועמד רציני אבל לגבי עמדת החוד, עלה מצד גורמים בהנהלה שמו של החלוץ הבכיר אופיר חלוואני, ששיחק בעונה האחרונה במכבי א.א.פאחם.
בנוסף, ינסו לצרף את הבלם אסף בראון ששיחק בעבר באסי גלבוע ובעונה האחרונה שיחק אצל ברוך סער בטמרה. "היד עוד נטויה ונביא עוד שחקנים טובים אך לא נחרוג ממסגרת התקציב", הבהירו השבוע בהנהלה.
תגובות
+ הוסף תגובה