מאת: אורי דוד | 05.05.11 | 21:01
קשר עירוני טבריה הבהיר לקראת המשחק המסקרן ביום שישי (16:30): "אני לא רואה משהו בעפולה שאין אצלנו בטבריה". לגבי זהות היריבה בפלייאוף: "עדיף שלא נקבל את אסי גלבוע". וכבר עם הפנים לעונה הבאה: "אשמח לחזור לשחק בעפולה"
בזמן שעפולה נלחמת על המקום השני בטבלה עירוני טבריה למעשה הבטיחה כבר לעצמה את המקום החמישי-שמוביל לפלייאוף ותישאר שם גם בלי כל קשר לתוצאה שתהא במחזור הנעילה שיערך בשישי הקרוב. למרות זאת, יש לומר, בטבריה מבהירים בנחרצות שאין בכוונתם לעשות שום הנחות לאילון שווגר והפועל עפולה.
"משום מה יש תחושה שבטבריה שונאים אותנו ובלי כל סיבה מוצדקת", כך טוענים גורמים בהפועל עפולה לקראת ההתמודדות בין הקבוצות. אם תשאלו את קשר עירוני טבריה, רן גוזלן הרי שהוא יגיד לכם שאין בסיס לטענה הזו. "אני לא יודע על איזה נקמה אנשים מדברים", הוא משתאה, "אנחנו פשוט רוצים לנצח בכדי להמשיך את המומנטום החיובי. חשוב לנו להגיע לפלייאוף עם ביטחון ועם מומנטום חיובי".
לגבי היכולת של היריבה מעפולה אין לגוזלן ספקות בכלל, אך למרות זאת הוא מדגיש ואומר: "גם לנו יש קבוצה מצוינת. אני לא רואה משהו בעפולה שאין אצלנו כאן בטבריה. אנחנו נבוא למשחק בשיא המוכנות ולא נעשה שום הנחות לאף קבוצה".
כל שחקן מאחל לעצמו להגיע לעפולה. רן גוזלן (משמאל. צילום: עמוס קלס)
הקשר הבכיר גם לא מהסס לשתף אותנו בתחושות שלו לקראת משחקי הפלייאוף שייחלו כבר בשבוע הבא. "קשה לי להאמין שקבוצה מליגה א' צפון תגיע לליגה לאומית", מקדים ואומר גוזלן, "למרות זאת נבוא ונעשה את המקסימום. קרית אתא או עפולה בחוץ? זה לא כל כך משנה את מי נקבל. העיקר שזו לא תהיה אסי גלבוע כי לדעתי היא הקבוצה הטובה בפלייאוף".
גוזלן, שנדד בשנים האחרונות בלא מעט קבוצות בליגות א' ולאומית, עדיין לא יודע היכן הוא ישחק בעונה הבא, אך כבר משחרר הצהרה מפתיעה. "בשלב זה כל האופציות פתוחות", מסביר גוזלן ששיחק בעבר בהפועל עפולה, "כמובן, שכל שחקן רוצה ומאחל לעצמו לשחק במועדון מסודר, ועפולה זה מקום כזה. לכן הייתי רוצה לחזור לשם בעונה הבאה", סיכם הקשר.
תגובות
+ הוסף תגובה