במבט מהיציע: בר רוזנפלד מסכם עונה בהפועל מגדל העמק

עונה קשה, שהסתיימה עם הישארות. שחקני מגדל העמק (דאפר מאחמיד) עונה קשה, שהסתיימה עם הישארות. שחקני מגדל העמק (דאפר מאחמיד)
בר רוזנפלד, שהגיע למרבית משחקי הבית של הקבוצה, שם את הדגשים החשובים מנקודת המבט שלו על העונה שעברה הקבוצה

הפועל מגדל העמק ערבה עונה קשה, שכללה חילופי מאמנים וחילופי שחקנים ולבסוף המטרה הושגה, אך איני מוצא סיבה למסיבה: מגדל העמק נשארה בליגה עם חומר שחקנים ששווה חלק עליון בטבלה: קחו את עמית מזרחי ולהב דהן הוותיקים, תוסיפו את עמית תקתוק ורז רחמים הכישרוניים והצעירי ודבוקה טובה של שחקנים סביבם, תקבלו קבוצה עם פוטנציאל לפלייאוף עליון ואפילו מאבק על העליה.

להפועל מגדל העמק אין תקציב גבוה, משקיע או בעלים והיא נשענת על תמיכת העירייה. בעונת 11-12 הפועל מגדל העמק הייתה פסע מעלייה למשחקי מבחן שמובילים ללאומית, אך קיבלה רגליים קרות והפסידה לעירוני טבריה בפנדלים במשחק הפלייאוף. כמי שהגיע לאורך השנים למרבית משחקי הבית של הקבוצה, זה מרגיש שליגה א' צפון זה אזור הנוחות של המועדון. כפי הנראה, בעונה השלד יישאר, שחקנים יעזבו ויבואו ול-50 אוהדים - ביניהם אני, שמתייצבים למשחקי הבית, נותרה תקווה קטנה בלב: ליהנות מכדורגל ושלא נצטרך לשרוד במחזור האחרון של הליגה עם תלות בקבוצות אחרות. עייפנו אחרי שתי העונות האלה.

מכאן, אמשיך לדגשים מהעונה האחרונה ולבחירותיי בקטגוריות שונות:
מצטיין העונה עמית מזרחי: מלך השערים של הקבוצה, הרשית 9 פעמים העונה, כבש צמד מול טירה שהשאיר את מגדל העמק בליגה. לא גילה יציבות לאורך העונה, אך הבקיע ב"מאני טיים" את השערים שלו והיה מנהיג על הדשא גם בשרשרת הפסדים ובמשחקים בהן הושגו תוצאות גרועות למדי.

תגלית העונה - עמית תקתוק: אחרי שתי עונות בהן הקשר בן ה-22 כבש שלושה שערים יחדיו, הגיעה עונת פריצה אצל השחקן הרב גוני - שמשחק כמעט בכל עמדה על המגרש. תקתוק הרשית 7 פעמים והנהיג את הכנף הימני של הקבוצה עם מהירות וזריזות שמגני הליגה לא עמדו בפניה. לא אופתע אם נראה אותו כבר בעונות הבאות בליגות גבוהות יותר.

המספר הנוסף: שוער הקבוצה, רז רחמים, כבש חמישה שערי ליגה, מדהים! שני שערים מנקודת החמש (בואו למגדל העמק, המגרש הכי קטן בארץ) ושלושה מפנדלים מוצלחים (היה הפנדליסט של הקבוצה). באופן כללי גילה יכולת סבירה העונה - למרות שספג לא מעט שערים. למזלו, מרגע שהצטרף ההתקפה הייתה די פוריה העונה וכבשה כמות שערים נכבדת - מה שסייע לקבוצה להישאר בליגה.

גורמי מפתח בהישארות בליגה. רז רחמים ועמית מזרחי (דאפר מאחמיד)
אכזבת העונה - פאדי סלבאק: החלוץ הצעיר, בן 24, הגיע בקול תרועה רמה ממכבי אתא ביאליק, לאחר עונה מוצלחת למדי במדיה כבש 8 שערים. במגדל העמק זכה לאשראי, אך לא כבש ולו שער אחד, ירד לספסל ועזב את הקבוצה.

מה שלא רואים בסטטיסטיקה: הקפטן, אביב כהן, כבש העונה שני שערים בלבד. החלוץ הוותיק ששייך להפועל נוף הגליל ומושאל להפועל מגדל העמק, לא הרבה למצוא את הרשת ולשחק, אך שששיחק הציג יכלת מעולה והשפיע על התקפת הקבוצה לטובה. החלוץ ידע ימים יפים בנוף הגליל בליגה הלאומית, אך נראה שהוא מעבר לשיאו ומגדל העמק מהווה עבורו מסגרת מתאימה בשלב זה של הקריירה.

כישרון גדל שפרץ העונה. עמית תקתוק (דאפר מאחמיד)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
טוקבק
(צהלה: 09:32 02-05-2023)
כל הכבוש אהבת חיי בהצלחה בהמשך????
2
פסיכולוג
(צפוני: 11:31 02-05-2023)
ושכחת לציין את הפסיכולוג ספורט אלון סגל שהגיע ועשה 16 נקודות מ21 ...הוא ובוסקילה אחראים להצלת המועדון הזה...
3
4
איך לא הזכרת את גל שלהבת
(אביב: 12:28 02-05-2023)
הילד הגיע והראה לכולם שהוא אחד הקשרים הכי טובים בליגה א
5
התרשמתי מניל בנשר
(מאמן בליגה: 14:24 02-05-2023)
שחקן מרוד חכם מתקל ומוסר עומק הפתעה
6
גל שלהבת היה לבד באמצע והחזיק אותם בחצי מהמשחקים העונה היה הכי טוב על המגרש ואהוב האוהדים מקווים שישאר שיתף פעולה בהתקפה עם להב דהן והיו שניהם מצוינים
7
צפוני
(צפוני קרית ים: 19:02 02-05-2023)
ההשחקן מספר 1 בכל הליגה לא ציינתה להב דהן שחקן מחונן קר רוח אינטליגנט מעל כל הליגה 8 שערים ואין ספור בישולים לתשומת ליבכם כל אתרי הספורט
8
לקרוא בשנית
(תגובה 7: 07:24 03-05-2023)
תקרא עוד פעם בבקשה
9
מועדון גדול
(רוני: 08:22 10-05-2023)
מועדון הכי מסודר בארץ

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?