רוצה לחגוג ביום חמישי. סלים עמאש (דאפר מאחמיד)
מאת: דאפר מאחמיד | 19.04.23 | 07:58
קשר צעירי טייבה מוכן לקראת המשחק נגד טמרה. בטייבה לא מתאמנים באופן סדיר, אך הקשר המוכשר בטוח שיש להם את הכלים כדי להישאר בליגה
המחזור האחרון של העונה מעבר לפינה. בצעירי טייבה, שאינה מתאמנת בצורה סדירה, הצליחו לקחת נקודות במשחקים האחרונים, אך הקבוצה עדיין מוצאת את עצמה בעין הסערה, כשהיא מקדימה בנקודה אחת המקום ה-14 ובשתי נקודות את הקו האדום. שחקניו של חנא פרהוד רוצים להבטיח את ההישארות בליגה בסיום משחק החוץ מול נועלת הטבלה, מכבי טמרה, שכבר נשרה לליגה ב'. קשרה הלוהט של טייבה, סלים עמאש, שכבש בכל אחד מארבעת המשחקים האחרונים ומוביל את טבלת מלך שערי הקבוצה עם 13 הבקעות, מצהיר שיש לטייבה מטרה אחת - לזכות בכל הקופה.
סלים, איך אתה מסביר את זה ששחקני טייבה לא מתאמנים כבר שלושה שבועות, בתקופת המאני טיים ומנצחים את המשחקים?
"אנחנו עובדים קשה, זאת תקופה מאוד מאוד קשה. אנחנו מגיעים בכל משחק לשחק את הכדורגל שלנו".
איך אתם מתכוננים למשחק האחרון נגד טמרה?
"זה הולך להיות משחק קשה. אנחנו מסתכלים רק על עצמנו. נבוא כמו שאנחנו באים לכל משחק שלנו, נשחק את הכדורגל שלנו וננסה לקחת את שלוש הנקודות, כדי להישאר בליגה. מה שיהיה בעונה הבאה - אלוהים גדול".
עד כמה למאמן חנא פרהוד יש חלק בהישארות של טייבה?
"אם חנא לא היה בטייבה, הקבוצה הייתה מתפרקת מזמן. הוא הצליח ללכד אותנו, למשוך אותנו להגיע לאימונים, הוא עבד מאוד קשה. יש לו קשר לקבוצה, כי הוא גם שיחק בעבר בהפועל טייבה - שאנחנו בעצם ממשיכי הדרך שלה. ביום חמישי כל אחד מהשחקנים צריך לתת 200% ונעשה הכל בשביל לקחת שלוש נקודות בטמרה ולהישאר בליגה".
תגובות
+ הוסף תגובה