טל בשרות דורה למקום השני

עמוק בתוך תוספת הזמן כבש אילן טל את שער הנצחון לזכות קרית אתא והעלה את קבוצתו למקום השלישי בטבלה לקראת סיום העונה .מנגד הפועל חדרה שעוד חלמה להתברג בפליאוף העליון יצאה מהמשחק מעודדת מיכולתם של שחקניה הצעירים שהגיעו למצבים רבים אבל שוב התגלו כנאיביים.

רוני דורה הוא מאמן גדול.הוא גם אחד מהמאמנים הגדולים שאימנו בעבר את הפועל חדרה.המגרש בחדרה עשה בשנות ה 90 רק טוב לדורה. באותה תקופה הוא אפילו הצליח להשאיר את חדרה בליגה על חשבונו של אלי גוטמן שאימן אז במכבי טמרה. בסופ"ש לאחר שנים ארוכות חזר שוב דורה למגרש בחדרה התקבל בחום ע"י המקומיים וסגר מעגל שחזר עם נצחון של 1:0 לזכות קבוצתו קרית אתא.
שלוש הנקודות החשובות שהשיגה קרית אתא העלו אותה למקום השני בקרב המתנהל בינה לבין עפולה וגלבוע על המקום השני שמשמעותו יתרון ביתיות .


 שלוש דקות בתוספת הזמן  אילן טל כובש את שער הנצחון שמעלה את קרית אתא למקום השני.

   מאמן קרית אתא רוני דורה חוגג את השער.

שלושה אלמנטים מרכזיים סייעו לקרית אתא להשיג נצחון בחדרה. אלילת המזל,חדרה הגיעה במהלך המשחק למצבים מסוכנים רבים בקרבת שערו של אסף מנדס ורק נאיביות של חלוצי חדרה ובמיוחד של סבי שאולוב ואליאס זאנה ויכולת טובה של השוער אסף מנדס מנעו מחדרה לכבוש.

  שלושה מצבים שלא נוצלו ב20 דקות הראשונות.ליאור דהן(בצהוב)

האלמנט השני היה חילוף מוצלח שביצע דורה שצירף למשחק לקראת הסיום את החלוץ אלכסיס וינשיין שהפיח רוח חיים בחלק הקדמי של קרית אתא שהיה רדום לאורך מרבית דקות המשחק. האלמנט החשוב מכל היה אילן טל שנולד לדקות ההכרעה ולשערים חשובים ומכריעים. במהלך האחרון במשחק בתוך תוספת הזמן הסיט אלכסיס בראש כדור לאילן טל שמול שוערה של חדרה עומרי הובל לא התבלבל בעט חזק לפינה הקרובה קבע 1:0 בניגוד גמור למהלך המשחק במחצית השניה. 

 

    שפט למרות הפציעה. ואסים חליפה

   ללא מילים. ..  

שופט המשחק ואסים חליפה זכה לטיפול מסור במהלך ההפסקה מהמעשה החדרתי אלי ממן לאחר שמתח את המפשעה. אולי הפציעה גרמה לחליפה שלא להבחין בפנדל ברור שהגיע לקרית אתא לאחר שאילן נתפס ברחבה בעודו עומד מול שער ריק. למעט 20 הדקות הראשונות בקרית אתא יעדיפו לשכוח את המשחק. באותן דקות הגיע ליאור דהן לשלוש הזדמניות מצויינות מול עומרי הובל השוער המקומי אולם דהן הצליח להחמיץ פעם אחר פעם.החל מהדקה ה20 השתלטה חדרה על המשחק בניצוחו של ברק קודיש המצויין אבל כפי שאומר חוק הברזל בכדורגל שלא מבקיעים בסוף סופגים והסוף של המקומיים היה עגום ומעשית חלום הפלייאוף של חדרה נגנז סופית. 

  דני בליק (בכחול)בכוננות מול ישראל דרור

 

 מנהל האצטדיון בחדרה אמנון חלפון(שני מימין) עם פלוגת הסדרנים של אעידן.



תגובות

+ הוסף תגובה
1
כמה מזל היה לקרית אתא
(חדרתי: 19:54 15-04-2011)
כמה אפשר להחמיץ איזה פראיירים חדרה
2
דאבל פס כנסו
(אלמונית: 18:37 15-04-2011)
בתמונה השלישית מלמעלה מאחורי השער נמצא עיידן עמוס מלך שערי הליגות הנמוכות בכל הזמנים.אוהבים אותו.
3
יאלה הפועל
(קטמון אימפריה: 18:49 15-04-2011)
המישחק של קטמון ניגמר3.0 יניב אברהמי כבש גול
4
דחוף
(משה טפה: 19:19 15-04-2011)
אחד האנשים,רז איציק צרפו אותו אליכם.
5
שוד לאור היום בחדרה
(חדרתי: 20:47 15-04-2011)
שחקני קרית אתא שדדו 3 נקודות... מי שהיה במשחק ראה רק קבוצה אחת - ולא זאת שניצחה...
6
לוזרים
(אוהד כואב: 22:09 15-04-2011)
חדרה יחלשים לוזרים עגלות מגעילים רק ליבכות אתם יודעים עונה מוצלחת עאלק ילוזרים אתם סופרים כבר 11 הפסדים לא נורא שנה הבאה הצעירים האלו יצעידו אותכם לצמרת היצחקתם אותי חחחחחחחחח
7
קבוצה 00000000000000
(צרבינקה: 22:23 15-04-2011)
שימו לב ליחס השערים של חדרה אז אני יומר לכם 0 ככה הקבוצה הזאת נירא ת וכל העונה הזאת ניראת כמו היחס שערים איזה פליאוף רציתם יאפסים תגידו תודה שנישארתם בליגה דרך אגב מה שמענין אותכם כל שבת מה עשתה אולגה לצערכם ניצחו 6666666
8
הבישול של השער לטל
(ליאור לוי: 23:12 15-04-2011)
בישול השער לטל הוא של אדם וייר ולא של אלכסיס כניראה הכתב הלך הביתה ליפני סוף המישחק וניזון משמועות
9
לאוהד אולגה
(חדרתי : 10:54 16-04-2011)
אתם עוד מגיבים יאפסים לא ניצחתם קבוצת צמרת אחת העונה ילוזרים ליגה רוצים לעלות עלק לכו לקטוף תותים ותרקבו עוד עונה בליגה ב
10
מנצסטר
(אולגה: 11:10 16-04-2011)
אולגה אימפריה ניצחה 6 את מנצסטר תמשיכו ככה בשנה הבאה בליגה ב שם אתם אימפריה
11
סהר שחר בהצלחה
(שי : 17:22 17-04-2011)
שיחקת טוב מאד בהצלחה בהמשך. המגן הכי תותח בצ.ה.ל

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?