תמונת ניצחון. אחמד חלאילה חוגג עם האוהדים ביציע (עובאדה אלכתילאת)
מאת: דאפר מאחמיד | 17.12.22 | 18:27
המשחק בין הפועל כאוכב לעירוני נשר לא התעלה לרמה גבוהה, אך שער שכבש אחמד חלאילה עשה את ההבדל והעניק לכאוכב את הניצחון
שבוע לאחר חזרת ליגה א' צפון לפעילות נפגשו אירחה הפועל כאוכב את עירוני נשר למשחק בין שתי קבוצות שהפסידו במחזור הראשון, כאשר נשר עמוק בתחתית הטבלה וכאוכב במקום החמישי בטבלה. בעוד שעל כאוכב עברה תקופת פגרה רגועה, בנשר קיוו שהפגרה תעזור להם לצאת לדרך חדשה ולשם כך ביצעו שינויים בעמדת המאמן עם מינוי המאמן ברכאת והב, שהחליף את ליאור כהן - שחזר להתמקד בקבוצת הנוער, צירפו את הקשר ניל ורטהיים והחלוץ המצוין עזאת חלאילה - שפתח את העונה באיחוד בני שפרעם, אך התוצאות המצופות טרם הגיעו.
המחצית הראשונה הייתה שייכת לחניכיו של המאמן ברכאת והב, שהיו יותר דוממנטים ויותר עדיפים ברוב הדקות והגיעו לכמה מצבים אך הם לא היו מדוייקים ליד השער. המחצית הראשונה הסתיימה בתוצאת שוויון 0:0.
הפועל כאוכב פתחה את המחצית השניה בצורה יותר טובה וכבר בדקה ה-47 כמעט ועלתה ליתרון, לאחר שאחמד חלאילה קיבל כדור בתוך הרחבה ובעט שטוח ליד קורת השער.
בדקה ה-55 נשר הגיעה להזדמנות משלה, לאחר שגל פרץ בעט כדור עוצמתי ממרחק של כ-25 מטרים. שוער של כאוכב, אריאל מסיקה, היה במקום כדי להרחיק הסכנה.
בדקה ה-69 הגיע השער היחידי במשחק, לאחר שאחמד חלאילה קיבל כדור בתוך הרחבה וניצל טעות בהגנת נשר ובעט מקרוב לפינה השמאלית של השוער מהדי זועבי והצליח להכניע אותו ולהעלות את קבוצתו ליתרון 0:1.
נשר לא וותרה והמשיכה לנסות במטרה להשוות את התוצאה, אך לא סיכנה את שערה של כאוכב . מנגד, בדקה ה-82 דווקא כאוכב יכולה הייתה להכפיל את התוצאה, לאחר שעודאי שלאעטה קיבל כדור בתוך הרחבה ובעט כדור עוצמתי, אך מהדי זועבי היה עירני והצליח להרחיק.
בכך הסתיים המשחק, עם ניצחון יקר לחניכיו של המאמן נידאל שלאעטה, שחוזרים למסלול הניצחנות למרות היכולת הלא משכנעת, בעוד שמנגד נשר רושמת עוד הפסד שמסבך אותם יותר בתחתית ולמאמן ברכאת והב. מצפה עבודה קשה, כדי לנסות והציל הקבוצה מהירידה.
תגובות
+ הוסף תגובה