מכה לטירה: יהב אפריאט הורחק משלושה משחקים בפועל

לטענת שופט המשחק מול בני זלפה, מילים לא הולמות שנאמרו מצידו של אפריאט, הן הסיבה לעונש שניתן בבית הדין של ההתאחדות

 מ.ס טירה צירפה לפני זמן לא רב את הקשר ההתקפי יהב אפריאט, בכדי שזה יעזור לה לפלס את דרכה לצמרת הטבלה ולהתמודדות על העפלה לליגה הלאומית, אך עד כה השחקן לא עומד בציפיות. מלבד שער שדה ושער בדו קרב הפנדלים במשחק הניצחון ההירואי על קביליו יפו במסגרת גביע המדינה, השחקן לא כבש שערים במשחקי הליגה - כאשר רק באחד מהם רשם הופעה מלאה.

אם לא די בכך, אפריאט ייעדר משני משחקי הליגה הקרובים וכן ממשחק הגביע מול הפועל פ"ת, בשל עונש הרחקה שנגזר עליו בבית הדין של ההתאחדות, עקב מילים מיותרות שאמר לעברו של השופט, יוגב כהנא, בדקה ה-23 של המשחק מול בני זלפה - מה שהביא להרחקתו משדה המשחק וסייע לזלפה ליהנות מיתרון מספרי בדרך לניצחון 0:2.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
עבד טיטי
(גדעון: 15:10 18-11-2022)
קדימה לשחרר את כל הסגל אין טעם ואין סיכוי לעלות שחק עם הנוער תחסוך כסף לשנה הבאה
2
חוסר אחריות
(אוהד : 08:46 18-11-2022)
לא די בצרות שרודפות מ.ס טירה יהב קיבל אדום וגרם להפסד נגד זלפה ולא ישחק בגביע ולא בשני משחקי ליגה .אם היה מתאפק דקה לפני ההרחקה זה גדולה של השחקן יהב אפריאט אחד השחקנים החשו בטירה .חבל

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?