ראשי קבוצות יפנו להתאחדות: "לא מתכוונים לשלם עבור דו"חות"
המכתב המדובר
מאת: מיכאל וייסרמן | 11.06.22 | 08:54
בקרב מספר רב של קבוצות יש כעס על רצון ההתאחדות לגבי הגשת הדו"ח השנתי ביולי. "אנחנו מקבלים מהם רק 50 אלף שקל והדוחות יעלו לנו יותר" אמר בכיר בליגה
רק לפני מספר חודשים אישרו בהנהלת ההתאחדות לכדורגל את הכנסת הבקרה התקציבית לליגה א', כאשר כבר העונה נשלח מכתב רשמי לקבוצות בליגה השלישית לגבי הגשת דו"ח כספי לקראת העונה הקרובה. הדו"ח צפוי להיות מוגש עד סוף חודש יולי. בקרב הקבוצות הביעו כעס רב על המכתב ועל הכוונה של ההתאחדות ואף הבהירו כי אין כל כוונה להיענות לפנייה.
למעשה בהתאחדות רוצים לעקוב אחר ההכנסות וההוצאות של הקבוצות על כל ההשלכות של העונה ולאו דווקא על הסכום שמועבר מההתאחדות עצמה. בקרב הקבוצות הסבירו כי ההוצאה לגבי רואה חשבון שיכין דוח זה, כאשר מדובר במסמך שונה שממילא מועבר מדי עונה לרשם העמותות ולכן מדובר בהוצאה כפולה מצד הקבוצות.
גורם בכיר בליגה א' אף ציין כי כבר בימים הקרובים תיעשה פנייה להתאחדות שם יידרשו פגישה דחופה עם יו"ר ההתאחדות אורן חסון שיטפל בנושא.
אותו גורם אמר ל"דאבל פס": "אנחנו לא מתכוונים לשלם עבור דוח"ות. לא יכול להיות שנקבל רק 50 אלף שקל מדי עונה והסכום הזה יילך לרואה חשבון".
בנוסף בקרב הקבוצות דורשים לבדוק מחדש את ההסכם שנחתם בין ההתאחדות לגבי זכויות השידור של הליגה והטענה כי לקבוצות מגיע סכום גבוה יותר.
תגובות
+ הוסף תגובה