עונה טובה. שולמייסטר (צילום: בן מלניק)
מאת: מיכאל וייסרמן | 22.05.22 | 08:41
השוער הנהדר מסכם עונה אישית מצוינת וכבר בוחן מספר הצעות מהליגה הלאומית. שולמייסטר: "יכולת טובה של שוער שווה נקודות"
עירוני אשדוד עברה את אחת העונות המטלטלות שלה בשנים האחרונות, כאשר פתחה רע את העונה אבל אז הגיע המאמן, יוסי חכים, שעשה את השינוי והקבוצה שרדה בליגה השלישית.
מי שעוד אחראי להישארות הוא השוער הנהדר, איציק שולמייסטר. האחרון רשם הישג שיא לשוער כאשר לא ספג במשך 11 משחקים ואף קיבל מספר הצעות מהליגה הלאומית אך לבסןף בחר להישאר באשדוד ולעזור לה במטרותיה.
איציק, איך אתה מסכם את העונה האחרונה מבחינה קבוצתית?
"מבחינה קבוצתית הייתה לנו עונה טובה. השחקנים התגבשו ונהפכו למשפחה וראו את התוצאות על המגרש בסיבוב השני. כמובן הכל היה גם בזכות ההנהלה והצוות המקצועי, אבל הקרדיט הכי גדול העונה מגיע לקהל שלא מבייש אף קהל בליגות גבוהות יותר".
איך אתה מסכם את העונה ברמה האישית?
"ברמה האישית הייתה לי עונה מאוד טובה ואני שמח על כך. אני חושב שהצלחתי לעשות קפיצת מדרגה העונה והוכחתי שעבודה קשה ויכולת טובה של שוער יכולה להיות שווה לא מעט נקודות בסוף העונה. נמשיך לעבוד קשה בכדי תמיד להשתפר ולהתקדם".
האם אתה ממשיך בעונה הבאה באשדוד?
"לגבי העונה הבאה הכל פתוח עדיין מוקדם להחליט. עשיתי עונה טובה ויש כמה אופציות על הפרק שאני והסוכן שלי אורי קרגולה בוחנים, נעשה את ההחלטה הטובה ביותר עבורנו".
מה המטרות לעונה הבאה?
"המטרה בעונה הבאה זה להמשיך את היכולת הטובה, לשפר אותה ולהגיע כמה שיותר רחוק מבחינה מקצועית".
איפה נראה אותך עוד שלוש שנים?
"כמובן שהחלום של כל שחקן זה להגיע לרמות הכי גבוהות, אבל האמת היא שאני לא חושב על עוד 3 שנים. אני ממוקד מטרה וחושב על הצעד הבא ועל השלב הבא בקריירה שלי. אני אוהב אתגרים ואני מאמין שעבודה קשה משתלמת. צעד צעד בעבודה קשה".
תגובות
+ הוסף תגובה