מאת: מיכאל וייסרמן | 26.04.22 | 11:13
סערה גדולה בליגה א' דרום. הבוקר (שלישי) התקבל במשרדי "ירמיהו" חולון כתב תביעה שהגיש החלוץ אלירן שמש. בחולון הופתעו לגלות את כתב התביעה מכיוון שמדובר על תקופה מלפני ארבע שנים ולטענתם החלוץ רק התאמן בטרום העונה עם הקבוצה ושוחרר עוד לפני פתיחת הליגה.
בחולון הבהירו כי באותה תקופה היו בעלים אחרים למועדון ומי שאימן את הקבוצה דאז היה המאמן מוסא בן חיים שסיפר: "אלירן התאמן איתנו בטרום עונה ושוחרר מסיבות מקצועיות. כל נושא ההסכם לא היה מולי".
החלוץ עצמו טוען באמצעות עורך דינו, שי אליאס, כי נחתם דאז הסכם עם הקבוצה וטרם שולם השכר שמגיע לו וכי החלוץ ניסה להגיע לפשרה במשך השנים ולא להגיע לתביעה, אך כאשר לא נענה החליט להגיש תביעה לבית דין לעבודה: "אלירן לא רצה לתבוע, אלא רק לסגור את הזה בדרך יפה אך לא היה מענה מהצד השני. הלקוח שלי רוצה לקבל את מה שמגיע לו".
בחולון זעמו על המכתב וטרם החליטו להגיב רשמית, אך גורם בקבוצה אמר הבוקר: "שמש חוצפן. הוא רק התאמן אז ועכשיו נזכר שהוא רוצה לתבוע". בנוסף ציינו כי במשך השנתיים האחרונות רצה שמש להצטרף לחולון ובשנה שעברה, אף סיכם את תנאיו אך שיחק בשמשון כפר קאסם שטרפדה את המהלך והעונה הוחלט בחולון שלא להחתימו.
תגובות
+ הוסף תגובה