גדי כרמלי: "הישארות של נורדיה תהיה גולת הכותרת בקריירה שלי"
שולח מסר לשחקנים. כרמלי
מאת: מיכאל וייסרמן | 31.03.22 | 20:55
בית"ר נורדיה כבר נמצאת עם רגל אחת בליגה ב, אך במועדון אופטימיים במיוחד לאחר הניצחונות האחרונים. בשישי: קרב מול המוליכה
בית"ר נורדיה מגיעה למשחק הקרוב מול מכבי 'קביליו' יפו בידיעה ברורה כי הפסד יוריד את הקבוצה כבר בסוף השבוע הקרוב בליגה ב'.
למרות שמדובר במשחק מול הקבוצה הטובה בליגה, במועדון הירושלמי מנסים לשמור על אופטימיות לבטח לאור הניצחונות האחרונים. מאמן הקבוצה, גדי כרמלי, הצהיר: "זה מועדון מיוחד במינו. אוהדים נפלאים. מנהל מקצועי משה בן הרוש אדם חריג בנוף הכדורגל הישראלי, תומך מפרגן אישיות מדהימה ודנית אנשים מדהימים שעומדים מאחורי הפרוייקט הנפלא הזה אלי דנון ומומי דהאן. אני נהנה מכל שניה ולהשאיר השנה את המועדון הזה ליגה תהייה גולת הכותרת בקריירה שלי ולכן השבוע נעשה הכל לנצח את מכבי יפו שהיא ללא ספק הקבוצה הטובה בליגה ונאחל להם לעלות בכל מקרה".
המאמן התייחס ליריבה ואמר: "אני חייב לציין שיש לי סימפטיה מיוחדת למכבי יפו. יש לי חברים טובים מכמה דורות של מכבי יפו כמו מומי לאון המגן השמאלי הכי טוב בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי דרך משה אוננה נמשיך עם אלי שכטר אלקומברה אמיגה, אלי כהן קוקוס שגדל ביפו ועוד רבים אחרים שתמיד היו בולגרים מיוחדים ואשמח לראות אותם חוזרים לקדמת הבמה".
תגובות
+ הוסף תגובה