קאמבק העונה? ניצחון גדול לנורדיה על אזור
איתמר אופמן (גלעד אימס)
מאת: מיכאל וייסרמן | 30.03.22 | 10:15
הקבוצה מהבירה הרשימה במשחק התחתית וניצחה 0:3. כרמלי: "לא נתבטל מול יפו". גורם באזור: "יש שחקנים שהירידה תהיה כתם שחור לקריירה שלהם"
אם בית"ר נורדיה ירושלים תישאר העונה בליגה א', זה יהיה אחד הקאמבקים הגדולים בשנים האחרונות.
בשני המשחקים האחרונים הקבוצה נהדר ואם היא תמשיך כך היא לבטח תשרוד. אתמול (שלישי) היא הביסה את הפועל אזור בתוצאה 0:3. באזור קיוו להוציא לפחות נקודה מהבירה, אבל השחקנים הציגו משחק נרפה שהסתיים בתבוסה: "יש שחקנים שלא ראויים להיות כאן והירידה תהיה כתם שחור לקריירה שלהם", אמר גורם באזור.
בנורדיה הביעו שביעות רצון ואף ציינו שהתוצאה יכלה להיות גבוהה יותר. איתמר אופמן נגח את הראשון לקבוצתו כאשר השני הגיע לאחר פריצה נהדרת של מתן שוורץ וארבע דקות מאוחר יותר קיריל לאונוב קבע את תוצאת הסיום.

מאמן נורדיה, גדי כרמלי, סיכם: "זה היה קונצרט של השחקנים שלנו. מדובר בילדים שמתקדמים מאימון לאימון וממשחק למשחק. חוויה". לקראת המשחק מול יפו אמר המאמן: "נבוא לשחק מול הקבוצה הטובה בליגה אבל אני מבטיח שלא נתבטל ונשחק את המשחק שלנו ונעשה את המקסימום לנצח".
תגובות
+ הוסף תגובה