יגאל אנטבי (דאפר מחאמיד)
מאת: דאפר מחאמיד | 20.03.22 | 14:39
למרות ההפסד הדחוק לעירוני טבריה בצעירי טייבה יוצאים מעודדים מהמשחק מול המוליכה וזאת לאחר שהציגו משחק נחוש והתקפי מול הקבוצה הטובה בליגה
למרות העלייה המרגשת של עירוני טבריה לליגה הלאומית, ביום שישי האחרון התייצבה מולה צעירי טייבה שהציגה יכולת נהדרת והייתה טובה יותר מיריבתה.
חניכיו של אנטבי לא השכילו להבקיע ואף החמיצו לא מעט מצבים, כאשר אחמד רביע, פיטר וואהב וטל איילה החמיצו מול השער בזמן ששוער טבריה אסף רז הציג יכולת טובה בין הקורות.
בטייבה יכולים להיות מאד מעודדים מהיכולת למרות ההפסד כיוון שהקבוצה שלטה ברוב הדקות, שיחקה כדורגל התקפי והייתה מסוכנת מאד.
מאמן טייבה, יגאל אנטבי, התייחס למשחק: "הגענו למשחק חוץ קשה מול מוליכת הליגה וכאן אני רוצה לומר ברכות לטבריה על העלייה. מבחינתנו באנו לנצח את המשחק יחד עם הקהל המדהים שהגיע מטייבה, הגענו למספר הזדמנויות של שערים ולא השכלנו להבקיע וחבל. מנגד ספגנו שער בדקות האחרונות, התוצאה מאכזבת אבל אני רואה דרך ואם נמשיך להציג יכולת כזאת אז הדברים יראו טוב עבורנו. אנחנו נגיע בכושר טוב לפלייאוף ושם נעשה הכל על מנת להעבור את כל השלבים".
אנטבי התיייחס גם ליכולת של השחקנים: "ראיתי קבוצה של שחקנים מחוייבים ונחושים, שחקנים שרוצים לקחת 3 נק' והם עשו הכל על המגרש ורק לא השכילו להבקיע, אבל אני מעודד מהיכולת".
תגובות
+ הוסף תגובה