על כרטיס לפלייאוף: טירה תארח את כפר כנא

סמיר פרהוד (אמיר חאג' יחיא) סמיר פרהוד (אמיר חאג' יחיא)
משחק מסקרן במיוחד יפגיש את המקום ה-4 מול זו שממוקמת מתחתיה. סמיר פרהוד: "אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה". מואמן קשוע: "אין לנו זמן לאבד עוד נקודות"

משחק צמרת במסגרת ליגה א' צפון יתקיים מחר בטירה שם הקבוצה של רביד גזל מהמקום הרביעי תארח את צעירי כפר כנא מהמקום החמישי. נקודה אחת מפרידה בין שתי הקבוצות שרוצות מקום בפלייאוף העליון. במועדונים יודעים שניצחון במפגש הזה יקרב את קבוצתם למקום בחמישייה.

אחד השחקנים החמים ביותר בשבועיים האחרונים בליגה א' הוא שחקנה של צעירי כפר כנא סמיר פרהוד שאמר לקראת המשחק: "אין ספק שאני נמצא בתקופה טובה בזכות הצוות המקצועי והשחקנים בקבוצה שעוזרים לי להיות טוב. מקווה להמשיך את התקופה הטובה עד סוף העונה. טירה קבוצה מצויינת שנמצאת בתקופה טובה. אין משחקים קלים, כל משחק הוא קשה. אסור לשכוח שגם אנחנו קבוצה טובה שיכולים לנצח כל קבוצה בליגה".

מהעבר השני מואמן קשוע אמר: "אנחנו מוכנים ודרוכים לקראת המשחק שמחכה לנו. אין לנו זמן לבזבז עוד נקודות, אנחנו יודעים שאנחנו חייבים לצאת מהמשחק הזה עם תוצאה טובה כדי לשמור על המקום שלנו".

 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?