כפר מנדא ניצחה את שפרעם, מהומות ורימוני הלם בסיום
ניצחון במשחק הבכורה. חסון
מאת: דוניא גנטוס | 04.02.22 | 18:33
אוהדי שתי הקבוצות התפרעו, שוטרים נאלצו להשתמש באמצעים לפיזור הפגנות. ניצחון גדול למאמן פאיד חסון בהופעת הבכורה שלו על הקווים כמאמן, אכזבה גדולה בשפרעם שהפסידה בבית בדקות האחרונות 2:1
המחזור הראשון בפלייאוף העליון יצא לדרך היום (שישי) והמשחק הלוהט של המחזור הפגיש בין איחוד בני שפרעם לאחווה כפר מנדא.
במחצית הראשונה ויאם זחאלקה כבש והעלה את כפר מנדא ליתרון, אך לאחר כרבע שעה מתחילת המחצית השנייה הצליח עלי זובידאת להשוות. הדרמה הגיעה לקראת סוף המשחק כאשר חמאדה ג'בארין סובב את הכדור מבעיטה חופשית לפינה הרחוקה וכבש שער נפלא.
בסוף המשחק התפתחה מהומה גדולה בין הקהלים של שתי הקבוצות שהתחילו לזרוק אבנים ולהפר את הסדר במגרש דבר שחייב את התערבות המשטרה שנאלצה לפזר את האנשים ולהרחיקם מאזור המגרש באמצעות גז מדמיע.
המאמן פאיד חסון מסר לאחר המשחק: "יצאנו למשחק קשה נגד שפרעם בחוץ וזה לא היה קל כי שפרעם זו קבוצה חזקה עם מאמן טוב. אני לא מתבייש להגיד שבאנו למשחק הזה כאנדרדוג אבל אני חושב שמגיע כל הכבוד לשחקנים שלי על ההקרבה והלחימה שעשו. לקחנו 3 נקודות מאוד חשובות להמשך הדרך אבל זה מעט מאוד ממה שאנחנו צריכים לאסוף בהמשך. שוב כל הכבוד לשחקנים שלי ואנחנו עם הפנים לעבר במשחק הבא".
יו"ר איחוד בני שפרעם, ראמי אבו חרב, מסר: "המשטרה היה האחראית על מה שקרה בסיום. אנחנו וכפר מנדא לחצנו יד ויצאנו מהמשחק כחברים והכל בסדר. המשטרה פתחה את השערים לקהל של כפר מנדא ואפשרה להם לרדת לכר הדשא. אם לא היינו נוהגים בחוכמה זה היה יכול לגמר באסון בגלל הרשלנות של המשטרה. ההפסד היה לא צפוי כי שיחקנו יותר טוב מהם, הייתה נפילה אבל שפרעם היא הקבוצה בכי טובה בליגה ומגיע לנו לעלות, הפנים עכשיו כבר לעבר למשחק הבא נגד טמרה".
תגובות
+ הוסף תגובה