מזל של אלופה? תיקו חשוב לטבריה מול הרצליה. צפו

שחקני טבריה (דאפר מחאמיד) שחקני טבריה (דאפר מחאמיד)
מוליכת הליגה לא הרשימה, אך הצליחה להשוות מפנדל של אסי גומה. הרצליה יצאה מאוכזבת מהתוצאה. צפו בשער השיוויון

הפועל הרצליה ניצחה בשבוע שעבר את הפועל בועיינה ורצתה להמשיך את המומנטום מול המוליכה עירוני טבריה, שמצדה ידעה כי ניצחון יקדם אותה באופן משמעותי לליגה הלאומית. הקבוצה של ארז בנודיס הייתה טובה יותר והגיעה למספר רב של מצבים, אך יצאה מאוכזבת עם נקודה אחת בלבד.

טבריה פתחה נהדר את המשחק כאשר ברבע השעה הראשונה הגיע אופיר מזרחי לשלושה מצבים קורצים, אבל החמיץ. עם חלוף הדקות הרצליה השתלטה על המשחק ובדקה ה-35 יהב חי חמו במסירת אומן העביר כדור לאיתי קצב שמתוך הרחבה קבע 0:1 במחצית.

פתיחת המחצית השנייה הייתה של הרצליה. מאמן טבריה, אלירן חודדה, זיהה את המומנטום של היריבה וביצע מספר חילופים כאשר הכניס את כל הכלים ההתקפיים: רן רול, חן ידען ואסי גומה.

בדקה ה-77 בלם הרצליה, ירין מסיקה, ביצע טעות קשה ונגע בידו ברחבה, השופט הצביע על הנקודה הלבנה. אסי גומה שעלה המספסל קודם לכן ניגש לבעוט ועשה זאת בהצלחה, 1:1.

טבריה ניסתה לבצע מהפך, אבל דווקא הרצליה הגיעה להזדמנות נהדרת כאשר עמיר אבלס מצא את עצמו לבדו מול שוער טבריה אסף רז, אבל האחרון מנע את השער והציל את קבוצתו מהפסד.

בסיום, טבריה ממשיכה לעשות את הדרך לטבריה והרצליה פספסה שתי נקודות יקרות במאבק על הפלייאוף העליון.

צפו בתקציר המשחק:



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אכל לי את האוזן
(לחמן החרטטן: 14:29 04-02-2022)
המטומטם הזה לא היה מאמן וכול מה שמדבר לא מעניין .יש לו מאניה.מפליצ חופשי בשידור והצופים מתפללים לכרייף המוצוצונה שתכניס אותו למעשיהו ל8 שנים שקט!
2
רק לא יבנה.
(יבנאי: 14:40 04-02-2022)
אתמול יום חמישי היה משחק מכבי יבנה נגד כפר שלם אפילו אתם שם באתר דבל פס לא מזכירים את המשחק אבל טבריה סיימה בתיקו עם הרצליה וכבר יש כותרת להזכירכם כפר שלם במקום הראשון במחוז הדרומי.
3
חן ידען טימור אביטן
(טברייני: 10:35 05-02-2022)
וחן ידען בהרכב חובה חובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?