מאת: מערכת אתר דאבל פס | 02.02.22 | 09:26
בועיינה היא ללא ספק ההפתעה הנעימה של ליגה א׳ צפון. הקבוצה הצנועה עושה עד כה עונה מצוינת בזכות בנייה נכונה, שחקנים צעירים ונמרצים וכל זאת בתקציב נמוך יחסית משאר קבוצות הליגה.
מאז עזיבתו של נידאל שלעאטה, שאדי חמודה שימש כמאמן/שחקן, דבר שהקשה עליו רבות. בשבוע האחרון התקיימו שיחות בין חמודה לבין אסף בוסקילה בסיומן סוכם שהמאמן הצעיר יחבור לצוות המקצועי ויעזור לחמודה לרבות הדרכת הקבוצה בזמן שזה ישחק פיזית על המגרש.
בוסקילה שימש עד לא מזמן כשחקן בכפר כמא והפועל בית שאן מליגה ב׳ והפועל מגדל העמק מליגה א׳, אך כעת נאלץ לעזוב את המשחק הפעיל לטובת הקווים. בשנים האחרונות אימן במחלקת הנוער של הפועל מגדל העמק.
בוסקילה אמר הבוקר: ״אני מאוד שמח להצטרף להפועל בועיינה. תודה רבה לשאדי חמודה על ההזדמנות. מאחל המון הצלחה״.
תגובות
+ הוסף תגובה