ראשי ירמיהו חולון לעירייה: "אנחנו מפסיקים פעילות ללא התמיכה שלכם"

המכתב הרשמי המכתב הרשמי
המועדון שנלחם על העלייה לליגה הלאומית זועם על אי התמיכה של העירייה וביטל את האימונים ליממה הקרובה

סערה גדולה במחוז הדרומי כאשר ירמיהו חולון הודיעה הבוקר על הפסקת פעילות מיידית של הקבוצ הבוגרת.

הסיבה: המועדון היה אמור לקבל תיקצוב מהעירייה גם על העונה הקודמת וגם על העונה הקרובה, וכאשר זה לא קרה החליטו ראשי המועדון להפסיק את הפעילות ולהודיע על הפסקת האימונים.

יו"ר הקבוצה, ליאור שולמן, התייחס ואמר: "בסיטואציה הנוכחית וכשהקבוצה נמצאת במרחק פסיעה מהגשמת חלום שהוא עלייה לליגה הלאומית, ולאור הסחבת הארוכה ואי קיום הבטחות העירייה לתקצוב ניכר בתחילת ינואר 22, לא הייתה כל ברירה והיא לעשות צעדים אלו ובראשם להפסיק אימונים. נקווה לימים טובים יותר בהם העירייה תשים לנגד עיניה את חשיבותה של קבוצת הכדורגל מ.כ ירמיהו חולון בעיר בליגה הבכירה ותחשוב איתה ולמענה ולא לעצמה".

גם הבעלים, רונן קנאפו, לא נשאר אדיש ואמר: "כמה אפשר לעשות ניסים ונפלאות ולבקש טובות מחברים ולהביא כסף מהבית. כבר חודש שאני מחכה לתשובות משולמן לגבי הכסף שהיה אמור להיכנס מהעירייה. אמרו לי 300 אלף אמרו לי 450 אלף. מקצועית אני סוחט את הלימון עד הסוף העונה. הכסף הזה שהיה אמור להיכנס נועד לפעילות השותפת של המועדון. שחררתי בשבועיים האחרונים שישה או שבעה שחקנים  ומאידך הבאנו שחקנים כמו מתן בית יעקב או יוסי אסייג וזה מתרומות של חברים.

אני לא לבד פה, ליאור שולמן הבהיר לי שמבחינתו נסגר הברז. אני מבין גם אותו, הוא תרם הרבה כסף השנה. אני לא מתכוון להביא את זה מהבית. אני לא יודע מה לעשות, יש ראשי ערים בארץ שנותנים מיליונים בשביל הכדורגל. איך אומרים "אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים". 

פה בחולון אין אגוזים ולא נעליים. פה הכל על הראש שלי כבר שנתיים. מה שאני עושה בשנתיים בקבוצה אחרים לא עשו ב-10 שנים. הפכנו אני ושולמן את חולון לאימפריה בליגה א', יש פה אנשים בעירייה שלא יודעים להעריך. אם היה לי עוד מיליון שקל בתקציב השנה אני עולה ב-10 פור אבל גם את הכמה מאות אלפי שקלים שהבטיחו לנו לא קיבלנו אז איך אפשר ככה, מה אני יעקב שחר?".



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
לא חייב להשקיע סכומים גבוהים אבל אים כן שלא יבוא בטענות לעיריה ולרוץ לבקש תמיכה ...תראה במגזר ותלמד בעלי הבית גרוש לא מבקשים .משדר בעצם שהקבוצה זמנית כי לא יתמוך בה בהמשך.
2
ירמיהו חולון
(שאלתיאל : 17:47 29-01-2022)
הבעלים רונן וליאור נותנים את הנשמה לקבוצה שתצליח ואיך.עירייה כזאת עשירה לא עוזרת לקבוצה שתעלה על דרך המלך בושה לעירייה
3
רחובות
(ג'רי: 18:13 29-01-2022)
העירייה ברחובות הכי תומכת שלא יהיה ספורט בעיר הלוואי והיינו גרים בחולון
4
תחליפו את שם הקבוצה
(צפוני: 19:14 29-01-2022)
תשנו את שם הקבוצה מירמיהו חולון להפועל חולון בטוח יתנו לכם תקציב כמו קבוצת הכדורסל
5
ניהול
(גלזר .א.: 19:23 29-01-2022)
אדון קנאפו רגיל לעשות רעש כמו הליקופטר . עונה קודמת איים שיפנה לפיבא . אתה צריך לעשות תקציב לפי הכסף הקיים בקופה ולא לפי כסף שיתכן ויהיה , או אולי יהיה ,או בעזרת השם יהיה . בצפון רובי עשו תקציב לפי כסף שאולי יהיה והתרסקו . למד להבא .
6
אני לא מבין
(רוני: 08:48 30-01-2022)
אתם רוצים שמוטי ששון יקח על עצמו אץ המשכורות של הסוסים המתים האלו בית יעקב אסייג ספקטור חמאדה 15-20 אלף בחודש כאילו היו דיבאללה ומסי?!?! בתור תושב חולון אם כך היה הדבר הייתי "שורף" את העיריה כל הכבוד מוטי תמשיך להשקיע בחינוך ושכנאפו ישלם לסוסים המתים
7
מוטי ששון מעדיף את קבוצת הכדורסל
(אוהד כדורגל: 20:33 29-01-2022)
בוודאות משום שהיא מביאה הישגים והקהל החולוני מגיע בהמוניו למשחקי הקבוצה , לעומת קבוצתו ההזויה של גריל כנאפו שהיא בדיחה , שמעניינת 6-10 אוהדים , למה שהעיריה תשקיע כספים בקבוצה ,זה עצוב אך עם עובדות אי אפשר להתווכח .
8
קנפו תחזיקו אותי
(חלובה: 21:06 29-01-2022)
לא מביא כסף מהבית ולא נעליים. גוזר קופונים על ספונסרים עירייה טוטו פרסום של העסק של עצמו. כל היום בתקשורת כאילו הוא סלב. את גולדהאר שומעים עשירית ממנו
9
לכנפו
(חיים: 21:18 29-01-2022)
אתה רוצה לנצל את כספי העיריה לטובת פירסום אישי שלך.יש המון דברים שצריך להשקיע בילדי חולון , קשישי חולון ועוד רבים וטובים.לקחת על עצמך את הקבוצה אז תתמודד... אל תחפש תרומות !!!!!!
10
לעירית חולון
(נתי: 21:23 29-01-2022)
מר קנאפו רוצה לסחוט אותכם.... הילדים שלנו יותר חשובים מהגחמות האישיות שלו. אם אין לו כסף אז הכל בסדר , יש לו 2 אפשרויות: 1. לשים תמפתחות וללכת הביתה. 2. להתמודד במסגרת תקציב שלו (לא שלנו תושבי חולון). אותי החיים לימדו לחיות לפי מה שיש , לא ההיפך.
11
שכונה
(אוהד: 23:17 29-01-2022)
כל שנה ליאור עובד על כנפו והוא לא קולט.... מועדון רקוב מהיסוד
12
עצוב
(חולוני: 23:30 29-01-2022)
ראש עיר שמנותק מהמציאות כמה עצוב
13
קנאפן
(אבי: 23:48 29-01-2022)
קנאפו לך תעשה חמוצים , אם אין לך כסף. מה אתה רוצה לאכול את הכסף של העיריה? תתבייש !!!!
14
נוכלים
(נוכלים: 06:49 30-01-2022)
מה עם כסף מחלקת הנוער ??? בלעתם את כל קבוצות חולון מלא כסף מהילדים שם .... מעניין עדיין מבקשים תמיכות ??? לעשות בדק בית שם דחוףףףףף כך הקומבינות במחלקת נוער לשים כסף בבוגרים !!!! די עם הבלוףףףף...... ראש עיר לא יתן לכם כסף לשלם לשחקני רכש סכומים
15
פתאום אחרי תיקו ושהקבוצה משחקת רע פתאום מאשימים תעירייה נו באמת דיי כבר מר קנפו
16
לחולוני מתגובה 11
(תושב חולון: 09:32 30-01-2022)
מוטי ששון חי את המציאות , מכהן עשרות שנים עם תמיכה של מעל 85% , כאחד ששיחק כדורגל בעברו מודע למציאות יותר ממך, גם אם ישקיע בכם מה הוא יקבל בתמורה ? קבוצה שלא מעניינת איש, יש לו קבוצת כדורסל לתפארת שמשמחת אלפים מתושבי העיר אז מי מנותק מהמציאות ?
17
חמוצים
(שלמה: 10:29 30-01-2022)
כנפו לך תעשה חמוצים חתיכת ליצן אתה ושולמו לכו כפרה על מוסא
18
הבעיה במאמן לא בשחקנים
(חולוניה: 16:12 30-01-2022)
המאמן חלש ולא יודע איך להעמיד את השחקנים על המגרש, עם הסגל הנוכחי אפשר בהחלט לסיים במקום הראשון ולעלות ללאומית, צריך לשחק יותר התקפי עם יותר חלוצים ולהבקיע שערים במחצית הראשונה ולא להגרר לדקות הסיום, לא נורא צריך להרים את הראש ולהמשיך הלאה לא לוותר .

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?