מוכנים. שחקני יפו (צילום: בן מלניק)
מאת: מיכאל וייסרמן ומערכת אתר דאבל פס | 26.01.22 | 08:59
קרב צמרת אדיר ישודר בטלויזיה ומביא עמו אמוציות רבות. סרסור: "זאת בושה שאנחנו מארחים ולא קובעים את השעה". מיקי חיים: "יפו מגיעה לכל מגרש לנצח"
המשחק המרכזי של המחזור הקרוב במחוז הדרומי יהיה הקרב בין שמשון כפר קאסם לקביליו יפו. מדובר בשתי קבוצות מהפלייאוף העליון שמגיעות לאחר ניצחון במחזור האחרון, והשתיים עוד מרגישות כי מומנטום חיובי יכול להוביל אותן למאבק על המקום הראשון.
הקרב בין שתי הקבוצות כבר החל כאשר בכפר קאסם דרשו להעביר את המשחק למוצאי שבת ואילו בהתאחדות לכדורגל סירבו.
יו"ר כפר קאסם, אייהב סרסור, זעם: "לא יכול להיות שאנחנו מארחים ולא קובעים את שעת המשחק, זאת בושה. בכל מקרה נגיע גם ביום שישי בכדי להראות את עצמנו על כר הדשא ולקחת את כל הנקודות".
חבר הנהלת יפו, מיקי חיים, הגיב: "מכבי יפו מגיעה לכל מגרש, בכל מסגרת, במטרה ברורה לנצח את המשחק. אמנם מדובר במשחק צמרת, אבל הליגה עוד ארוכה. שמשון כפר קאסם ראויה ומצוינת. אנחנו בטוחים שאנשי כפר קאסם, איתם אנחנו נמצאים בידידות רבה, יקבלנו את פנינו בלבביות כתמיד. אנחנו מצפים למשחק שקול ומעניין, ובטוחי שקהל הצופים הרב ייהנה ממשחק כדורגל קצבי וטוב וברמה גבוהה".
תגובות
+ הוסף תגובה