מאת: דאפר מחאמיד | 08.01.22 | 10:15
עירוני נשר היייתה בתקופה טובה לאחרונה וכבר חשבה על הפלייאוף העליון, ואילו הפועל איכסל הגיעה מעודדת מהניצחון בשבוע שעבר על רובי שפיראה חיפה וקיוותה להמשכיות, אבל תשעים דקות בין השתיים היו מהחלשות שהיו בליגה א' העונה.
ההזדמנות היחידה במחצית הראשונה הייתה בדקה ה-42 כאשר עזת חלאיילה נגח לנשר ליד הקורה. המחצית השנייה הייתה בשליטה של איכסל אבל המצב המסוכן היה בדקה ה-81 כאשר מוחמד עוואד נגח מעט מעל המשקוף.
מאמן איכסל, ענאן פרו, אמר בסיום: "זה היה משחק חלש של שתי הקבוצות והאמת היו כאן תנאי מגרש שלא מאפשרים משחק סביר וקשה ככה לשחק כדורגל. זה היה בעיקר סביב כדורים ארוכים וזה פגע בעיקר בשחקנים הטכניים משתי הקבוצות. ידענו זה הולך ל-0:1 או 0:0 ואני שמח שאיכסל לא ספגה שער ובעייני זה משהו חדשה ונותן מעט אופטימיות להמשך".
מהצד השני, עומר לוינזון סיכם: "זה לא מגרש ראוי למשחק כדורגל ואני לא בא בתלונות וזה לא היה נוח לשני הצדדים. קבלת ההחלטות בחלק האחרון לא הייתה טובה ואנחנו מחפשים עוד חלוץ ועוד קשר ואני בטוח שנמצא בימים הקרובים".
תגובות
+ הוסף תגובה