מזל של אלופים? ניצחון דרמטי לטבריה על צעירי כפר קנא

כובשי השערים לטבריה (דאפר מחאמיד) כובשי השערים לטבריה (דאפר מחאמיד)
הקבוצה של אלירן חודדה הצליחה להשיג שלוש נקודות בזכות שער בתוספת הזמן של אופיר מזרחי. אריה קלמנזון: "שיחקנו גרוע אבל זוכרים את הניצחון"

עירוני טבריה ביצעה זעזוע לפני עשרה ימים כאשר המנהל המקצועי, שמעון הדרי, הפתיע והחליט לפטר את המאמן אמיר כהן ובמקומו מונה אלירן חודדה. האחרון פתח את הקדנציה עם הפסד בגביע המדינה והיום השיג ניצחון בכורה בדמות 2:1 בחוץ על צעירי כפר קנא. הקבוצה של מחמוד עבאס והישאם זועבי אומנם הרשימה והייתה טובה יותר אבל הניצחון והדיוק של אנשי טבריה הביא את הנקודות.

טבריה שלטה בפתיחה ובדקה ה-22 הצליח פיראס גנאיים להכניע את שוער כפר קנא וקבע 0:1. שחקני כפר קנא נכנסו למשחק ועד לפני המחצית הגיע אנאס נאסר לשתי הזדמנויות אבל החמיץ מול השער. גם תחילת המחצית השנייה הייתה של כפר קנא, כאשר בדקה ה-51 כדור עונשין של אופק מרום הכניע את אסף רז.

העולה החדשה המשיכה להיות טובה יותר והגיעה למספר הזדמנויות טובות כאשר מוהנד ריאן אבל בעט למשקוף ואז בדקה ה-96 ניצל חלוץ טבריה, אופיר מזרחי, ערבוביה וקבע ניצחון חשוב.

מאמן טבריה, אלירן חודדה, סיכם: "אני מחלק את המשחק הזה לשתי המחציות כאשר בראשונה היינו טובים והייינו צריכים לכבוש עוד שערים ואז במחצית השנייה חלה ירידה והעיקר שניצחנו. יש הרבה עבודה והסגל קצר ולכן נביא עוד שחקנים".

בעלי טבריה, אריה קלמנזון, היה כנה ואמר: "שיחקנו גרוע אבל בסוף זוכרים את הניצחון. אי אפשר לשחק ברמה גבוהה כל העונה אבל המטרה ברורה וטבריה תעלה לליגה הלאומית".

מאמן כפר קנא, מוחמד עבאס, נשמע כעוס: "שיחקנו מצוין והגענו להזדמנויות טובות אבל החמצנו. לצערי גם השופט פגע בנו ולא קבע לנו פנדל. לא ברור למה הוא הוסיף 6 דקות והגיע הזמן שההתאחדות תביא כבר שופטים ברמה של ליגה לאומית או ליגת העל".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מוחמד עבאס
(הוגה מלמעלה: 15:17 24-12-2021)
מאמנים כמוך איגאוסטים לא צריכים להיות בכדורגל . מגיע לך להפסיד .. כי רין לך יחסי אנוש ואיגטאסט מלוכלך
2
הפעם המזל היה לטובתנו, כל משחק אני כותב.
(אוהד עירוני טבריה: 15:26 24-12-2021)
טבריה מובילה במשחקים ובמקום להגדיל את ההפרש, מזלזלים, בועטים לשמיים משני מטר או בועטים לגוף של השוער. ואחר כך מלחיצים את האוהדים 90 דקות, עם דפיקות לב, שלא יסתיים בתיקו. הפעם לא הגיע לנו לנצח.
3
אין חדש
(ירון : 16:02 24-12-2021)
הדרי חייב ללכת הביתה וההוכחה שהקבוצה אותה קבוצה וכהן פוטר סתם בגלל הדרי השפן שגוזר קופונים על דורות
4
מוחמד עבאס
(חיפאי: 16:08 24-12-2021)
יבכיין חלס נמאס רק בוכים
5
אין לך מושג
(טברייני: 18:39 24-12-2021)
אדוני הכתב מחאמיד תוספת הזמן נבעה מסחבת הזמן של שחקני כפר כנא ללא שום סיבה מוצדקת כך הרבה קבוצות לא מעניין אותם משחק ספורטיבי העיקר תוצאה לא נראה טוב השער היה סופר מתוכנן בלי שום ערבוביה בעיטה של החלוץ נור מחוץ לרחבה עלה אופיר מזרחי ונגח לשער.
6
העיקר הנקודות
(דודי: 19:09 24-12-2021)
כל הכבוד על האופי של השחקנים
7
כפר קנא
(אמיר: 19:59 24-12-2021)
בושה של שיפוט פנדל של מליון אחוז
8
הפועל הרצליה מסתפקת בנקודות שיש לה והתחילה למכור משחקים.אף פעם הפועל הרצליה רצתה לעלות ליגה.כל הזמן רק חשבה להישאר בליגה א להיות קבוצת אמצע טבלה.2 משחקי בית מכרו.הכל מכור בליגות הנמוכות.פשוט מגעיל.אני כבר לא מצפה מהפועל הרצליה לנצח יותר בגלל שהכל מכו
9
להפסיק לתרץ ולהתחיל להלחם
(אהוד טבריה: 20:42 24-12-2021)
סגל קצר??? כן הרבה עבודה צריך כדי שהשחקנים יעמדו במגרש באופן נכון, החולשות של טבריה התגלו מול טבריה, הגנה לא טובה ושוער בינוני
10
יש לכם
(אוהד טבריה : 10:48 25-12-2021)
מזל של עלובים טבריה אפסים כל קח הרבה רכש יאפסים אתם לו תעלו מבזבזים כספים של בעל הבית ללו מחשבה בושה
11
הכלבים נובחים
(אוהד שרוף: 05:19 26-12-2021)
ל10 וכל אלו הקנאים תחיו וצסבלו ישרמוטות צרי עין , גם עאבד טיטי המניאק וכל הדומים לו תתפוצצו תרצו או לא אנחנו נעלה ליגה אנחנו עם עבר הווה ועתיד אתם בלי עבר בלי הווה ובלי עתיד יאפסים קנאים שאתם וגם טיטי במיוחד ששמתם מלא כסף בטבריה לא היו נגדכם, תכבדו
12
הכלבים נובחים
(אוהד שרוף: 05:20 26-12-2021)
ל10 וכל אלו הקנאים תחיו וצסבלו ישרמוטות צרי עין , גם עאבד טיטי המניאק וכל הדומים לו תתפוצצו תרצו או לא אנחנו נעלה ליגה אנחנו עם עבר הווה ועתיד אתם בלי עבר בלי הווה ובלי עתיד יאפסים קנאים שאתם וגם טיטי במיוחד ששמתם מלא כסף בטבריה לא היו נגדכם, תכבדו

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?