עומרי ביטון: "שיחקנו במגרש לא ראוי למשחקי כדורגל"
מרוצים מהניצחון הראשון. צעירי טייבה (צילום: אמיר חאג'י יחיא)
מאת: דאפר מחאמיד | 18.09.21 | 23:44
מאמן מגדל העמק זעם על כר הדשא אך פרגן ליריבה. נוגידאת: "חסר לנו עוד שחקנים בחלק ההתקפי ונתחזק בימים הקרובים"
לאחר תיקו מאופס במחזור הראשון ידעו בקבוצת הכדורגל של צעיר טייבה כי רק ניצחון על הפועל מגדל העמק יכניס את הקבוצה לליגה ואכן טייבה עשתה את העבודה עם ניצחון חשוב 1:2.
טייבה פתחה בסערה ועלתה ליתרון כבר בדקה השביעית משערו של איימן עלי. גם המחצית השנייה נפתחה בשליטה של המארחים שהכפילו את התוצאה משערו של מוסטפה שייח. מגדל העמק ניסתה לחזור למשחק עם שער עצמי בתוספת הזמן אך עדיין זה לא הספיק וטייבה חגגה ניצחון בכורה העונה.
מאמן טייבה, עיסא נוגידאת, סיכם ואמר: "זה היה משחק בית ראשון שלנו העונה ופתחנו אותה בסערה עם שער מהיר וגם במחצית עשינו שינוי טאקטי וכבשנו עוד שער וזה הבטיח לנו את הניצחון למרות שספגנו שער עצמי בתוספת הזמן. חסר לנו עוד שחקנים בחלק ההתקפי ונתחזק בימים הקרובים".
מאמן מגדל העמק, עומרי ביטון, אמר לאחר המשחק: "שיחקנו במגרש שלדעתי לא ראוי למשחקי כדורגל גם במשחק עצמו. אף קבוצה לא חיברה 2 פסים בסיום טייבה ניצחה ומגיע להם כל הכבוד. זה נכון שמגדל העמק סופרת 2 הפסדים ואני לא בורח מזה אבל צריך לזכור ששיחקנו 2 משחקי חוץ מול יריבות שהם קבוצות קשות וביתיות בשבוע הבא נחזור למגרש הביתי שלנו לראשונה העונה ואני מקווה שנשיג את הניצחון הראשון".
תגובות
+ הוסף תגובה