סייף אלהואשלה: "במשחק הבא מול דימונה כבר אעודד את כסייפה מהיציע"
בדרך צפונה. אלואהשלה
מאת: דן בונבידה ומיכאל וייסרמן | 17.09.21 | 18:03
בלעדי: החלוץ הרשים בניצחון נוסף של כסייפה והערב צפוי להיפגש עם ראשי הקבוצה בכדי לדון על מעברו לטייבה
מועדון ספורט כסייפה ממשיכה להדהים את ליגה א' לאחר ניצחון נוסף והפעם על שמשון תל אביב בתוצאה 0:1. הקבוצה של המאמן מוטי עטר והיו"ר עדנאן עלאמור הרשימה גם בחלק ההגנתי והצליחה למצוא את השער היחיד אותו כבש החלוץ סייף אלהואשלה.
האחרון שיחק ככל הנראה את משחקו האחרון בקבוצה כאשר היום נודע לראשונה ל"דאבל פס", הוא צפוי להיפגש עם ראשי המועדון ולבקש את שחרורו מהקבוצה.
השבוע פורסם באתר כי החלוץ כבר סיכם את תנאיו בצעירי טייבה מהמחוז הצפוני אך לא קיבל את השחרור והכוונה שזה יקרה כבר ביממה הקרובה.
החלוץ אישר ואמר ל"דאבל פס": "אני שמח שעזרתי לקבוצה לנצח ולא הייתי עושה זאת בלעדי שאר השחקנים. במשחק הבא מול דימונה אני אעודד אותם מהיציע ובטוח שהם יצליחו לעשות את העבודה".
תגובות
+ הוסף תגובה