אוהדי יפו נגד ההנהלה: "לא מוכנים שיפזרו כספים על שחקנים בינוניים"
כועסים. אוהדי יפו
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 05.07.21 | 10:40
אוהדים בכירים זועמים על ההתנהלות של ההנהלה החדשה לקראת העונה הבאה. "לא יכול להיות שעדיין לא הגיע רכש משמעותי במקום מתן בית יעקב" אמר אחד האוהדים
סערה גדולה במכבי קביליו יפו לקראת פתיחת העונה הבאה. הקבוצה הגיעה בעונה האחרונה למשחק העלייה בו הפסידה להפועל אום אל פאחם והתקווה הייתה שההנהלה החדשה שנבחרה לאחרונה תעשה צעדים משמעותיים בכדי לנסות ולהילחם על עלייה לעונה הבאה ותביא שחקנים משמעותיים לבטח לאחר שהקשר מתן בית יעקב עזב לעירוני רמת השרון וגם השוער והקפטן בן וולובסקי צפוי לעזוב בעונה הבאה.
בקרב האוהדים חוששים כי העונה הבאה תהיה ירידה ביכולת והאוהדים מתכוונים לערוך מחאה מול ההנהלה כבר בשבועות הקרובים.
"מצד אחד עזבו אותנו שחקנים משמעותיים ומצד שני לא הגיע שום שחקן רכש שיחזק את הקבוצה. בינתיים רק שומעים כיצד ההנהלה החדשה רוצה לפזר כספים על שחקנים בינוניים. לא יכול להיות שעדיין לא הגיע שחקן רכש במקום בית יעקב" אמר אחד האוהדים והוסיף: "אנחנו רוצים קבוצה שתילחם על עלייה ולא תשרוד בליגה ותעשה עונת פרווה".
תגובות
+ הוסף תגובה