טבריה שרדה, מראד: "השנה הכי קשה בקריירה שלי"

חגגו בסיום. שחקני טבריה חגגו בסיום. שחקני טבריה
לאחר עונת סיוט הצליחה הקבוצה מעיר הכנרת להישאר בעיקר בזכות הצוות המקצועי החדש- אלדד שביט והראל סלע שהצליחו תוך שבוע ימים לייצב את הקבוצה ולהשיג את התוצאה

 הפנים של אנשי טבריה בסיום משחק הניצחון על איחוד שפרעם אמרו הכל. מצד אחד הקבוצה שרדה בליגה א' בדקה האחרונה אבל מצד שני כל אחד מהאנשים במועדון מבין שזאת הייתה אחת העונות הגרועות של המועדון וכי רק מהפכה גדולה תביא לכך שטבריה תחזור לימיה הגדולים בצמרת הליגה.

שבוע לפני המשחק החליטו בטבריה לרדת מהכאוס סביב העובדה שהקפטן, עידן ויצמן, ישמש כמאמן שחקן וצירפו צוות מקצועי חדש בדמותם של אלדד שביט ששימש כיועץ מקצועי והראל סלע ששימש כמאמן בפועל והצליח תוך שבוע ימים לייצב את השורות ולהביא את טבריה מוכנה גם מקצועית וגם מנטאלית לטובת הניצחון.

שביט סיכם: "טבריה זה מועדון יקר והקרדיט במשחק הזה מגיע להראל סלע ולשחקנים. לא היה לי קשר לעניינים המקצועיים אלא עזרתי מסביב. טבריה זה מועדון בו התחלתי את הקריירה והיה לי חשוב לעזור. האירועים במשחק? פשוט אין לי מה להגיד".

קשר הקבוצה, שלומי מראד, סיכם: "זאת השנה הכי קשה בקריירה שלי וקרו בה כל כך הרבה דברים כאילו זאת עונה כמו שמונה שנים. אני מקווה שזה מאחורינו ומקווה שכבר בעונה הבאה טבריה תסיק מסקנות ותבנה את עצמה טוב יותר".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מזל
(חנן: 20:19 26-06-2021)
ראיתי את המשחק. איני אוהד אף אחת משתי הקבוצות. טבריה היתה חלשה וחסרת יצירתיות מול תשעה שחקנים, למזלה היו שער נפלא ובעיקר יריב מופקר שאנשיו התפרעו החל מהפתיחה ואינם ראויים, למרות מאמן מצויין , לעלות ליגה, כל עוד ינהגו כך.
2
בית צרכנגה
(שאן: 23:26 26-06-2021)
בית שאן וטביריה אותו כרה עוזרים להם האתחדות אבי ליבי נוכלים בצפון הם המכרעים לליגה ב ו א מרוש ידוע מי השופטים מסכנים שפרעם ליגה א ו ב אותו כרא
3
עירוני טבריה
(עברייני לשעבר: 12:06 26-06-2021)
כאחד שמלווה את הקבוצה מאז עזיבתי ב74' בעונות מוצלחות ופחות טובות מקווה שהפעם שכל הגורמים הרלוונטיים יסיקו מסקנות ויצעידו שוב את הקבוצה לימיה הזוהרים בליגה בכירה ששם מקומה! שיהיה בהצלחה רבה!
4
מניאק
(אוהד טבריה : 12:08 26-06-2021)
חרה של קבוצה טבריה עברינים עים קהל פושע הקבוצה הכי שנואה בליגה עים השחקן הכי זבלה בליגה ויצמן
5
כי אני בטוח עם 11 שחקנים אפילו 10 שחקנים שפרעם היתה מנצחת כי היא יותר טובה
6
לשנה הבאה בלאומית
(דן: 13:05 26-06-2021)
אפשר לנשום לרווחה. ובעונה הבאה: אין קורונה, התיירות חוזרת, הכינרת מלאה, וגם קופת העירייה מלאה, כך גם קופת המועדון, וקדימה- טבריה ללאומית.
7
קבוצה מגעילה טבריה
(אוהד טבריה : 13:40 26-06-2021)
חרה של קבוצה ויצמן הכי זבלה קנתם טת השופט הושה
8
לטבריה קבוצה בינונית ולהעיף את ויצמן שגרם למהומות
9
מגדל העמק
(יוסי: 14:52 26-06-2021)
כל שנה קשה לך כי אין איכות, חי בעולם שלך שאתה שווה שאתה מבוקש, זה כבר ידוע שאתה מלקק ולוקח גרושים ומתחנן שיחתימו אותך לעוד שנה אבל כולם מוותרים עליך בסוף כל שנה, יש לך מושג למה? שחקן עצלן שחושב שקאקי שלו מריח יוצר טוב משל אחרים. אין לך מושג בכדורגל
10
טבריה
(ישראל ינתבי: 15:18 26-06-2021)
אני ככתב ספורט לשעבר וכטבריני גאה בבחורים שעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר, כולל הצוות הנהולי. כמובן מיחל לשנה יותר מוצלחת. כל הכבוד
11
טבריה תתחילו לשלם חובות
(מורדי: 18:52 26-06-2021)
מחזיקים כסף של שחקנים ,שנתיים....תתביישו. לא פלא לאן שהגעתם,לא תשלמו לא תפתחו עונה.סימוני וירון תתחילו לשלם.
12
טבריה אפסים
(עאבד: 07:16 27-06-2021)
מראד הולך לבית גם ההלבשה של הנהלה שלך ללכת בית שלהם כולכם זפל

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?