טייבה הבטיחה עונה נוספת בליגה א', טבריה ממשיכה את עונת הכישלון
עשו את העבודה. שחקני טייבה (דאפר מחאמיד)
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 15.06.21 | 19:02
הקבוצה מעיר הכנרת ממשיכה את אחת העונות הכושלות בתולדות המועדון ונמצא צעד מליגה ב'. טייבה יכולה להתכונן לעונה הבאה
גם בחלומות הכי שחורים לא ציפו אוהדי עירוני טבריה שהעונה שלהם תסתיים בסוף חודש יוני, כאשר המשחק האחרון של העונה יהיה הקרב ההישרדות בליגה א' ויש חשש עמוק כי הקבוצה תרד לליגה ב'.
הקבוצה נבנתה עם אחד התקציבים הגדולים בהיסטוריה של המועדון ואף הובאו שחקנים בכירים, ובמקום להילחם על מקום בפלייאוף העליון אז הקבוצה כאמור נמצאת משחק אחד מהליגה הרביעית וזאת לאחר הפסד ביתי לצעירי טייבה בתוצאה 1:0, כאשר האורחים הבטיחו עונה נוספת בליגה א'.
טייבה כאמור לא שיחקה כבר זמן רב ואף נותרה בסיום העונה הסדירה ללא מאמן, אך לאחרונה הובאו עיסא נוגידאת ואדהם זועבי והשניים הובילו את הקבוצה לתשעים דקות של הקרבה ושער אחד של בראא קאסם שהספיק להם להבטיח עונה נוספת בליגה א'.
תגובות
+ הוסף תגובה