קנאפו לראש העיר: "אשאר רק אם אקבל תמיכה לבניית קבוצה לעלייה"
רוצה קבוצה חזקה. קנאפו
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 27.05.21 | 09:48
בעלי ירמיהו חולון ייפגש בשבוע הבא עם מוטי ששון לגבי המשך הניהול בעונה הבאה ויבהיר: "חייבים מתקן ראוי ותוכנית לפיתוח מחלקת הנוער"
ירמיהו חולון הייתה אחת הקבוצות החזקות בעונה הסדירה ואף הרשימה בחלק השני של העונה, אך כשלה במשחקי הפלייאוף ובכל זאת במועדון מעוניינים לבנות חזקה עוד יותר לעונה הבאה.
זה יכול לקרות רק בתנאי שהבעלים, רונן קנאפו, ימשיך במועדון וימשיך בהשקעה שלו אך זה מותנה בפגישתו בשבוע הבא בעיריית חולון. למעשה קברניטי העירייה מרוצים מניהול הקבוצה בשנתיים האחרונות והיו שמחים בהמשך דרכו של קנאפו.
קנאפו עצמו צפוי להביע רצון להמשיך אך יתנה זאת גם בהשקעה שתגיע מהעיריה והרצון להשקיע בקבוצת הכדורגל בדומה לקבוצת הכדורסל. קנאפו צפוי לדרוש מספר מהלכים שיקיימו את שיתוף הפעולה ובין השאר תקציב גדול יותר שיגיע מהעירייה, מתקן ראוי שיתאים לקבוצה גם בליגה הלאומית ותוכנית מסודרת לגבי פיתוח מחלקת הנוער של המועדון.
קנאפו אמר לאחרונה לגורמים בעירייה: "אני לא מתכוון להישאר במועדון שאין בו עתיד. אני רוצה שיתוף פעולה משמעותי ובעיקר רצון ללכת כמה שיותר רחוק. אם לא תהיה שאיפה לעלות ליגה אז אין לי טעם להישאר".
תגובות
+ הוסף תגובה