איציק ברוך בעננים: "זה שלנו ומכבי יפו תהיה בליגה הלאומית"
הטירוף נמשך. ברוך
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 24.05.21 | 09:26
המאמן המאושר היה באקסטזה לאחר הניצחון בגמר המחוזות. וולובסקי: "החזרתי לאוהדים ולמועדון"
זה היה גמר המחוזות מהדרמטיים שהיו בהיסטוריה של ליגה א' ובסופו זה היה ניצחון גדול של מכבי קביליו יפו בפנדלים בתוצאה 4:1. הקבוצה של איציק ברוך התעשתה בתוספת הזמן כאשר כבשה בפנדל וכאמור עשתה את העבודה בבעיטות ההכרעה.
מאמן יפו, איציק ברוך, היה באקסטזה: "השחקנים שלי מרגשים אותי ומרגשים מועדון שלם. אלה הכי גברים שיש שאמרו לי במחצית שלא אדאג וננצח את המשחק. העונה היא העונה שלנו ומכבי יפו תהיה בליגה הלאומית".
שחקן המשחק, השוער בן וולובסקי הוסיף: "החזרתי לאוהדים את מה שהייתי חייב להם מהמשחק מול אדומים אשדוד. החזרתי גם לשחקנים וגם לההנהלה. הפנים כבר קדימה למשחק מול הקבוצה מהליגה הלאומית ורוצה להודות לשחקנים מההגנה ועד להתקפה על הלחימה. עברנו תקופה פחות טובה אחרי ההפסד לאדומים אבל הוכחנו שאנחנו קבוצה חזקה ומועדון חזק".
תגובות
+ הוסף תגובה