הערכה: אם הליגה לא תחודש בשבוע הבא, תיבחן אפשרות לקצר את הליגה
מחכים למשרד הספורט. ההתאחדות לכדורגל
מאת: מיכאל וייסרמן | 19.01.21 | 08:35
הסגר הכללי ואי וודאות לגבי חידוש הליגה עלול להביא לפיתרון אחר של ההתאחדות לכדורגל לגבי הליגות הנמוכות
מדינת ישראל בכלל והליגות הנמוכות ממתינות לתוצאות השיחות בין משרד הספורט ומשרד הבריאות, ולגבי המשך התארכותו של הסגר הכללי בישראל שישפיע ישירות גם על עולם הכדורגל.
כזכור, לפני הכניסה לסגר הובטח לקבוצות ליגה א' כי היא תחזור לאחר שבועיים גם אם הסגר יימשך ,אך כעת דורשים במשרד הבריאות להאריך את הסגר בשבועיים נוספים. ההתאחדות לכדורגל כבר הודיעה השבוע כי הליגה השלישית תחודש ביום שני הבא אך כעת זה עשוי להתארך והדבר מכה קבוצות השונות.
מעבר לכך מבינים גם קבוצות ליגות ב' וג' כי גן חזרתן תתארך משמעותית ולכן גורמים בהתאחדות לכדורגל לא פוסלים את האפשרות שהליגה תתקצר, זאת למרות העובדה כי בניגוד לליגות המקצועניות אז הליגות הנמוכות יכולות להסתיים בתאריך מאוחר יותר מחודש מאי.
"אנחנו בסיטואציה קשה ונצטרך למצוא פיתרון לפני שאנחנו מודעים על הפסקת הליגות" אמרו בהתאחדות לכדורגל.
תגובות
+ הוסף תגובה