עימותיים פיזיים בין אוהדים במשחק בין אור יהודה לשמשון כפר קאסם

שחקני כפר קאסם ואור יהודה (מוחמד סרסור) שחקני כפר קאסם ואור יהודה (מוחמד סרסור)
הקבוצה של יעקב טל הפתיעה וניצחה את כפר קאסם שהציגה יכולת חלשה, אך במהלך המחצית הראשונה נרשמו עימותים בין אוהדים שכלל לא היו צריכים להיות ביציעים

אור יהודה הרשימה היום עם ניצחון ביתי גדול על שמשון כפר קאסם, שמצידה הציגה משחק חלש ולא ראוי לקבוצה שרוצה לעלות לליגה הלאומית.

עיקר החולשה הייתה במחצית הראשונה כאשר אור יהודה כבשה שני שערים מרגליו של החלוץ, מאור עידה, אבל היו אירועים גם מחוץ למגרש כאשר לאחר ספיגת השער השני של כפר קאסם החלו עימותים בין אוהדים מצד שתי הקבוצות שכלל לא היו צריכים להיות במגרש.

"הכניסו לכאן יותר מדי אנשים" אמר אחד העדים לאירוע והוסיף: "היו לפחות 20 אוהדים מכל קבוצה ורק במהלך מחצית המשחק הוציאו את האנשים".  יו"ר אור יהודה, גיא פרץ אמר: "נכנסו כ-30 אנשים למשחק. מבחינתנו פעלנו על פי הנהלים של אנשי האבטחה ולבטח אנחנו לא רצינו לעסוק בלגן כאשר הובלנו 0:2. אור יהודה תמיד יודעת לכבד גם כאשר אנחנו מפסידים".

מעבר לכך בכפר קאסם מבינים שהיכולת במשחק הזה ובכלל היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים אינה משביעה רצון, ולא מן הנמנע שכבר בתחילת השבוע יהיו שינויים בצוות המקצועי או בסגל השחקנים.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אוהד אור יהודה
(אלי אהרון: 15:46 04-12-2020)
כל הכבוד על הנצחון
2
אין לשמשון קאסם 20 אוהדים ?
(חחחחחחחחחחחחחח: 16:32 04-12-2020)
עם מי הם רבו עם עצמם ?
3
איזה מכות?
(מאיר: 16:46 04-12-2020)
הייתה ניידת משטרה בחוץ שכל הזמן בדקה כמה אנשים יְש במגרש וכל הסיפור היה כמה דקות למה עושים מזה סיפור

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?